2777
2789
عنوان

تاثیر پاکسازی پوست براتون چی بود

515 بازدید | 56 پست

وی ای پیش رو نمیگم، همین معمولیِ ماهانه..

من تا حالا نرفتم ولی مامانم مرتب میره.. ولی اوضاع پوستش مثلِ من معمولیه.. البته خب با ۲۰ سال تفاوت سنی،

مث من هر از گاهی جوش میزنه.. منافذ بازش از من بیشتره و کلا یه پوست معمولی شایدم من دقت نکردم.. ولی خب اونطور تغییر چشم گیری تو پوستش ندیدم..

البته جوش های من هورمونی ان و قبل پریود میزنم تا آخر پریود خوب خوب مبشم. الان بعد پریودمم.  جوش ندارم ولی تا التهابات و جاش بره ماه بعد میرسه با جوش های جدید.

میخواستم بگم واسه صورتم برام وقت فییشال بذارن و خب اگه بذارن دیگه مجبورم هر ماه برم مرتب .

باز گفتم بذارم برا قبل پریودی بعدیم که صورتم بهم ریخته تره..

ولی میخوام بدونم آیا واقعا نتیجه موثری داره؟

۱۸ سالمه(میدونم از ی سنی به بعد واسه جوانسازی و جوون موندن ی تاثیراتی داره)

به جز این، چه راه قطعی ای رو واسه رفعِ جوشای هورمونی بلدین؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

پاکسازی نه ولی فیشیال شنیدم عالیه برا پوست 

منم قراره برم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاکسازی نه ولی فیشیال شنیدم عالیه برا پوست منم قراره برم

قشنگم فیشال همون پاکسازیه که

چه تاثیراتی فک میکنی داره؟

قشنگم فیشال همون پاکسازیه کهچه تاثیراتی فک میکنی داره؟

نه فرق دارن 

فیشیال رفتی تخصصی برو 

خواهرم رفته عالیه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

زرشک دم کن بخور

اب زیاد بخور

اکه ضد آفتاب استفاده کردی یا هر گرمی برای پوستت

شب با یکی دو قطره سامسونگ بدن بچه پوست صورتتو بشور

ماسک خیار خیلی خوبه

به نظرم خیلی زود بری سمت این کارا

می بینی که مامانت هم خیلی نتیجه نگرفته

همین گیاهی ها خیلی خوبه

دم نوش بابونه هم برای پوست خیلی خوبه

خب باید برین متخصص زنان اکه مشکلات هورمونی داشته باشین

نه نه نه

بخاطر مسائل دیگه آزمایش خیلی دادم و میدونم سالمم!

ولی چون جوش هام دقیقه یک هفته قبل پریود شروع میکنه به زرن و تا روزم دوم سوم پریود خوب خوب میشم میگم هورمونیه

زرشک دم کن بخوراب زیاد بخوراکه ضد آفتاب استفاده کردی یا هر گرمی برای پوستتشب با یکی دو قطره سامسونگ ...

زرشک رو چجوری دم کنم و کی بخورم؟؟؟

سامسونگ بچه چیه عزیزم؟

سلام عزیزم مشاور پوست مو کاهش وزن و کمبود وزن هستم برای دریافت لینک مشاور به آیدی روبیکا پیام بزارین ...

من تایپک رو برای تبلیغ و خرید محصول ازکسی نزدم