2777
2789
عنوان

کدبانوی های مهربون❤️ یه سوال مهم

163 بازدید | 21 پست

میخوام برا اولین بار مرغ ربی بپزم چون مامانم دم پخت درست میکنه با برنج من دوست ندارم سهم مرغ من رو گذاشت کنار خودم درست کنم،

حالا سوال، من دیدم خیلیا اول مرغ رو آبپز و بعد سرخ میکنن که مغز پخت بشه!

ولی من میخوام طبق این دستور جلو برم،مرغ رو اول با ادویه تو روغن خالی یکم سرخش کنم،بعد مرغ رو بردارم و تو همون قابلمه پیاز نگینی و رب تفت بدم، بعد دوباره مرغ رو بذارم تو قابلمه ی پیاز و رب، یکم که تفت خورد روش یک سوم لیوان‌یا کمتر آب بریزم درش رو ببندم

تا حالا اصلا عذا درست نکردم. با این روشی اگه انجام بدم و اب پز نکنم خام نمی مونه؟ اخه اصلا ابپز دوست ندارم. میخوام بدونم نکته ای رو جا ننداختم و اینا؟؟

ممنون میشم کمکم کنین

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره با شعله کم سرخ کنی ... اگه شعله زیاد باشه ممکنه قسمت بیرونی بسوزه و داخلش خام بمونه ... تکه ها ...

عالی بود ممنونم

اگ نمی خوای درد دسر بدی بخودت ب نرغت نمک و زرد چوبه بزن

تو قابلنه پیازو خورد کن سرخ کن بدون ادویه پیاز ک شفاف شد نرغ رو بزار داخلش پیازام بریز روش وقت ک دو طدف تفت خورد و رنگش عوص شد و بوی پیاز دراومد ربع سرخ کن کنارش فلفل دلمه ای زرد چوبه فلفل زیره هویج اینا بریز قشنگ ربتم رنگ عوض کنه اب بریز بزار بپزه و غلیظ شه عالی میشهه

سلام هویج و فلفل دلمه ای نمیخای بزنی؟؟

حقیتقش هیچکدوم رو دوست ندارم ولی شاید واسه طعمش بندازم 

یسوال مرغ زرشک پلو هم به همینم روش درست میشه؟

من خودم امروز مرغ درست کردم منم مثل تو از مزه مرغ آب پز متنفرم منم قبلا اولین بار اینجوری سعی کردم مرغ درست کنم بدون اینکه آب پز کنم سرخ کنم ۴۰ دیقه طول کشید با تو روغن سرخ کردن مغز پخت بشه ولی اگه قبلش آب پز کنی نهایتا ده دیقه طول میکشه و سرخ کردنش هم نهایتا پنج دیقه

غم بی پایانم🖤     

اولش سرخ کن با نمک و زردچوبه کامل کامل سرخ بشه کاملللل.

بعدش پیاز تفت بده و نمک و فلفل دلمه و هویج بزن . 

زدچوبه ، فلفل قرمز ، آویشن ، زنجبیل و رب گوجه میزنی .

کامل تفت بده اینارو 

آب بریز و وقتی جوش اومد مرغتو بنداز توش و حداقل ۴۵ دیقع صبر کن . 

میتونی سیر و عصاره مرغم بزنی با خودتخ 

زعفران هم که دیگه کاملا دل به خواهیه

ببین عزیزم‌من روشم اینه 

اول پیاز خلالی یا نگینی خرد میکنم و یکم تفت میدم سبک ک شد مرغ رو با پیاز تفت میدم و بعد ادویه(زردچوبه و زعفران و دارچین و کاری و فلفل سیاه) اضافه میکنم و فلفل دلمه رب میزنم یکم با هم تفت میدم آب داغ میریزم و میذارم خودش بپزه اگر چند تا هویجم بندازی خیلی خوش مزه میشه

البته من قبلش مرغ رو میذارم چند دقیقه تو آب جوش ک کثیفی های مرغ گرفته بشه 

خدایا نگهدار فرزندم باش ...ما رو از هم جدا نکن خدایا خوبم...

اگ نمی خوای درد دسر بدی بخودت ب نرغت نمک و زرد چوبه بزنتو قابلنه پیازو خورد کن سرخ کن بدون ادویه پیا ...

خیلی کمکم کردی ممنون قشنگم

یعنی لازم نیست اول مرغ خالی سرخ کنیم؟

مرع زرشک پلو هم همینطوری درست میشه نه؟

ببین عزیزم‌من روشم اینه اول پیاز خلالی یا نگینی خرد میکنم و یکم تفت میدم سبک ک شد مرغ رو با پیاز تفت ...

خیلی عالی بود ممنون❤️