همونیم که گفتم یک هفته به عروسیم میخوام طلاق بگیرم خانوادم کوتاه امدم خودمم نمیتونم تصمیم بگیرم بخاطر بکارتم میترسم واقعا این رو بهانه نمیکنم من مطمعنم اگ بفهمن نمیزارن جدا بشم امروز نامادریم دست از سرم برنداشت و هی میگفت دروغ میگی که نامزدت تورو زده و هی ناراحتم میکرد شما به من بگید چجوری با این شرایط جدا بشم اخه میدونم پدرم پشتمه. ولی نمیتونم شاید فردا برم واس درخواست طلاق که بترسونمش و وقتی امدن بگم حق طلاق رو بده یا بگم بریم مشاور و این که به مادرش میگم که باعث همین اتفاقا اونه و من هیچوقت قبول نمیکنم که بیاد بامن زندگی بکنه حتا وقتی طلاق بگیره
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسکلی مگه که حتما میخای شوهر کنی، اینا یه نشونه س ای کاش منم ب نشونه ها اهمیت میدادم و ازدواج نمیکردم و دوتا بچه ی معصومو بیچاره نمیکردم... حالا فک میکنی چ گوهیه این شوهر، چار روز دیگه تب و تاب عاشقی از سرش میفته و بدتر میشه
یه چیزی بگم من جای تو نیستم ولی اگه بخوام خودمو بزارم سر جات اول اینکه من اگه بکارت نداشتم هیچ وقت به خانوادم نمیگفتم که بکارت ندارم چون خانواده هیچ وقت نمیزارن تو نامزدی بدون بکارت طلاق بگیرم صد جور حرف میزنن بقیه چون شهرمون کوچیکه و اگه جات بودم با شرایط خودم که خانوادم حساسن من عروسی میکردم بعد طلاق میگرفتم چون همه میدونن که کسی که ازدواج کرده بکارت نداره بعد اگه شرایط ازدواج پیش اومد طرف میدونه که من یه زنم و باکره نیستم
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^