یه مدته دارم رو خودم کار میکنم یه چنتا دوره شرکت کردم هم گوش میدم هم بهشون عمل کردم. حالا نمیدونم چرا شوهرم همش بم میگه تو نقشه ای داری تو حقه ای داری یا همین چنوقت پیش با دخترم رفتیم سفر میگف واسه اینکه بری سفر بعدش ک اومدم میگف تازه از سفر اومدی ک اینجوری حالا یه چنماهی گذشته میگه نقشه ای داری. آدم میمونه چی بگه
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤦♀️😀بگو دارم تمرین خویشتن داری میکنم و صبرمو بالاببرم تا عصبی نشم توضیح بده بهش خب
اخه فقط صبر نیست تو خیلی چیزا تغییر کردم نمیشه بگم..ولی خب بش گفتم اگ یه روزی کاری کردی یا کارای قبلو تکرار کردی محکم چمدونم ببندم و برم و دیگ ته دلم عذاب وجدانی نباشه نکنه کم بودم بد بودم