2777
2789

بچه ها من عفونت ادراری مکرر دارم و هرباررر از سوزش میمیرم زمینه ارثی و آناتومیک داره من خیلی وسواس و مراقبم ولی فایده نداره و خب یکی از چیزایی که بدترش میونه رابطه مکرر و استفاده از مثلا چیزای پیشگیری کننده و اینا 

باید اینارو به طرف بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودم پزشکم درمانش خیلیی سخته من هربار انقدر سوزش دارم زود انتی بیوتیک میخورم به آزمایش و غیره ...

جیشتو زیاد نگه میداری؟یا اینکه وقتی عصبی میشی و حرص نیخوری این طوری میشی؟خیلی وقتا جنبه عصبی داره باید سعی کنی بی خیال باشی و حرص نخوری اگرم جیشتو زیاد نگه میداری باید اینکار رو نکنی زیاد اب بخوری زیادن بری توالت

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
جیشتو زیاد نگه میداری؟یا اینکه وقتی عصبی میشی و حرص نیخوری این طوری میشی؟خیلی وقتا جنبه عصبی داره با ...

نه عزیزم به خاطر اناتومی چون بعضیا anus نزدیک urethra است  

عزیزم خودم پزشکم درمانش خیلیی سخته من هربار انقدر سوزش دارم زود انتی بیوتیک میخورم به آزمایش و غیره ...

یه دکتر گفت باید بیای عمل کنی میل بزنی ولی من نرفتم خودم مراعات میکنم دسشویی تند تنددمیرم ابم زیاد میخودم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نه عزیزم به خاطر اناتومی چون بعضیا anus نزدیک urethra است

من له خاطر عمل یزارین و بد گذاشتن سوند اینکمشکل بدام‌پیش اومد واقعا ادمو از نا می اندازا