2777
2789
عنوان

فمنیست یعنی چی😐😂

189 بازدید | 22 پست

مگه فمنیست برابری نیست؟! پس چرا زنای فمنیست انقد مرد ستیزی میکنن؟

تو چندتا کانال بودم زنای طرفدار فمنیست کلی به مردا توهین میکردن (نه قشر خاصی از مردا، همشون!!) ، اونا رو برده خطاب میکردن و حرفای چندش اور دیگه..

یعنی یجور تحقیر میکردن که با زنستیزا هیچ فرقی نداشتن فقط جنسیت عوض شده بود

حتی میگفتن پسر بچه هارو باید از بچگی بهشون یاد داد که برده دخترا باشن حتی یه عکس هم فرستاده بودن که یه دختر بچه رو کمر پسر بچه همسن خودش وایساده بود و همه تحسینش میکردن درصورتی که یه پسر بچه چیزی حالیش نمیشه

من خودم تو دعوا بهم لقب فمنیست میدادن ولی جدی نمیفهمم😐😂 یعنی میخواستن بگن مرد ستیزم؟ ولی من فقط از همجنس خودم دفاع کرده بودم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فمینیست یعنی برابری زن و مرد در اجتماع اقتصاد و سیاست

فمینیسم حق تحصیل رو برای زن ها اورد حتی خیلی سال پیش تو اروپا زن ها پوزه بند میبستن فمینیست ها اعتراض کردن براش

هرکسی مرد ستیزی کرد فمینیست نیست فمینیست واقعی به برابری ارزش زن و مرد تاکید داره

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خیر این ها فمنیست نیستن مردستیز هستن

همونطور که مردایی داشتیم که رفتن کارزار سربازی امضا کردن ایناهم زن ستیز بودن

متاسفانه الان بعضیا بد تعبیر میکنن 

این جنگ های جنسیتی افتضاحه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

جنگ جنسیتی بازی جدید این رژیم 🚶🏼‍♀️

نه خب پسره بهم گفت فمنیست منظورش چی بود؟ من اصلا به مردا توهینی نکردم اما دیدم به یه دختر ظلم میشه ازش طرفداری کردم

اونایی که شما دیدی فمینیست نبودن مردستیز بودن مردستیزی هم به اندازه زن ستیزی چندش و تهوع اوره فرقی ن ...

خب من فقط از یه دختره دفاع کرده بودم بهم گفتن فمنیست منظورشون چی بود؟

فمینیست یعنی برابری زن و مرد در اجتماع اقتصاد و سیاستفمینیسم حق تحصیل رو برای زن ها اورد حتی خیلی سا ...

اگه اینجوریه پس منم فمنیستم

اما مرد ستیزی و زنستیزی خیلی زیاد شده