2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم قهر کرده اومده خونه ما

2912 بازدید | 110 پست

سلام دوستان خواهرشوهرم از شوهرش قهر کرده از شهر دیگه اومده خونمون حالا میگفت نمیرم خونه مادرم همینجا میمونم.میگفت تا شوهرم خونه نخره نمیرم.اخه این درسته؟خونه ما شده هتل بخدا شما نمیدونین هر کی مریضه با قهر میکنه میاد خونه ما میمونه.برادرشوهرم ۳ هفته.پدرشوهرم یک ماه.اون یکی برادر شوهرم ده روز.اخه مگ من کلفتم.دیگ امروز اخم و تخم کردم که بره.خدا کنه نیاد.اخه وقتی خونه مادرش هست خونشم بزرگه چرا نمیره اونجا.بخدا خونم پنجا متریه.تازه دارم دارو هم میخورم نمبخام این بفهمه.فضولم هست هی میره کمدارو سرک میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره تحمل کن اون پناه نداشته ب تو پناه آورده

به مادرش پناه ببره. عروس مگه کلفته؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

والا حق داریشوهرت باید جوابشو بده بگه برو خونه مامان اینا بمون....آدم همینجوری هم اعصاب خودشو نداره ...

دقیقا.منم صبحا میرم سرکار خدا میدونه وقتی نیستم کل خونه. رو میگرده