2777
2789
عنوان

خدا منو بکش راحت بشم

374 بازدید | 32 پست

اون موقع که جوون بودم حوصله داشتم به زور دکتر و دوا و درمون بچه دار شدم الان که نمیخواستم چرا باید تو سن 38سال باداشتن دوتا دختر تو این زمونه خراب و اقتصاد جامعه من ناخواسته باردار بشم چرا خدا کارش زجر دادن بنده هاشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که شد چرا همون هفته اول قلبش تشکیل شد نتونستم هیچ غلطی کنم

اولای هفته دوم تشکیل میشه قلب بعدش ول کن خودتواذیت نکن مجبوری کناربیای پس بیخیال

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
روز 8موعد رفتم تا تشکیل شده

من خودم دخترمو روز آخرپریودم باردارشدم اصلا خودنو دکترم فکرشو نمیکردم البته که بی احتیاطی ازجانب خودم بود فکرنمیکردم بشه تواون زمان ولی شد

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
ای بابااینقدر انرژی منفی ب خودت نده۳۸سالاقتصادخرابزمانه خرابیه خرده مثبت فکرکنان شاالله میاد دوتادخت ...

فکر میکنم 38سال خیلی دیره برا بچه دار شدن هیچ وقت نمیرسم زندگی کنم دیگع تا آخر عمر درگیر بچه داریم