2777
2789

قبل از اینکه ازدواج کنم از هر چی دوست داشتم استوری میذاشتم میدونستم هیچکی قضاوتم نمیکنه کسی کاری باهام نداره بعد ازدواج هر چی بخام استوری بذارم همش میگم الان پشت سرم خانواده ی شوهرم چی میگن کلا افسردم کردن این خانواده ی سمی خودشون خیلی شادن همش در حال مسافرتن همش رو مدن هر چی مد شد میخرن بعد من با این ازدواجم افسرده ی افسرده شدم شوهر احمقمم بی پول بی پوله برای این خانواده ی سمی میمیره فقط میخاد بره خونشون چیکار کنم پاش قطع شه از پیش این خانواده ی سمی

چراسمی عزیزم چی شده مگه؟

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بعد ازدواج خیلی عوض شدم رشد کردم یه سری اخلاقامم تغییر کرده که خب اقتضای روابط خانوادگی هست...اما تو ضامن فکر و خیالای اونا نیستی بزار هر چی میخوان بگن بگن. جوابشونو بده. 

چی نشده بگو

واقعا نمیدونم عروس بدبخت چ گناهی کرده ک انقدر عقده وحسادت دارن خانواده شوهر 

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن