2777
2789

همین الان در چه حالین 

منکه اتاقمو ریختم بیرون تمیز کنم 

یکم کار یکم میام تو سایت🥹

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشستم بالاسر پسرم،تکالیفش رو چک می کنم

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خوشگل نیستم ولی دارم خودموقانع میکنم که پاشم به کارام برسم

منم ظرفای ناهارم مونده و باید شام بزارم😮‍💨

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نشستم بالاسر پسرم،تکالیفش رو چک می کنم

ای خدا حفظش کنه براتون😍

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

باغیم مهمون داریم

به به همیشه به شادی ومهمونی😍

تو جادم تا برسم‌خونم‌جونم کنده شده

ای وای سر کار بودین؟

من میخوام کار کنم. یه کار طولانییییی:) اما لم دادم

تنبلی موقوف پاشوووو😂

من سیر چیپسی سرخ میکنمخفه شدم واقعا از خستگی

خدا قوتت