2777
2789
عنوان

چرا ما زن ها انقدر عجیبیم❓ چرا همه چیو سخت میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 53 پست

جالبه اینجا همه مشکلی ندارن توی عروسی خودشون مهموناشون  لباس عروس بپوشن اوناییم که میگن وای خواهر شوهر حسوده لباس عروس پوشید بقیه هم پشتش میگن عقده ای بیشعوره هممممشون منم :/

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا تازه میفهمی پولتو الکی هدر دادی برای چیزایی ک استفاده نمیشن

هم استفاده نمیشن 

هم کلی پول دادی بقیه خوردن و رفتن و اون شب تموم شده

کاش عقل الانم رو داشتم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
جالبه اینجا همه مشکلی ندارن توی عروسی خودشون مهموناشون لباس عروس بپوشن اوناییم که میگن وای خواهر شو ...

من مشکل دارم با سفید 

اما لباسی که دقیقا مثل لباس عروس باشه 

نه هر سفیدی 

مشکی هم بدم میاد 

ولی اکثرا مشکی میپوشن تا سفید

من مشکل دارم با سفید اما لباسی که دقیقا مثل لباس عروس باشه نه هر سفیدی مشکی هم بدم میاد ولی اکثرا مش ...

خب منم منظورم لباس عروس بود

مثل داماد که لباسش با بقیه مردا فرقی نداره

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خب منم منظورم لباس عروس بودمثل داماد که لباسش با بقیه مردا فرقی نداره

خب مردا کت و شلوار تن میکنن 

نمیشه به مهمون بگی کت و شلوار تن نکن 

لباس عروس فرق داره 

مهمونا شعورشون باید برسه عروسی کسه دیگس و لباس عروس نپوشن 

من نمیفهمم چی میگید شما 

در مورد سخت گرفتن 

این تو ذات خانم هاست 

اکثرا همه جیو سخت میگیرن 

برای مسافرت هم دقت کنی مردا با یه شورت و تیشرت اضافه میان 

زنا بیست مدل لباس و روتین و لوازم آرایش  و و و 

یعنی توی عروسیتون میذارید مهمونا لباس سفید‌ بپوشن؟

مهمونا به خودشون ربط داره که چی بپوشن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منظور تاپیک نفهمیدیگفتم چرا پسرا براشون خاص بودن مهم نیست؟ مثلا چرا توی عروسیا همه مردا مثل دوماد لب ...

خب شما یجور بیان کردی بیشتر از خودت گفتی تا حساسیت آقایون. 

لباس رسمی آقایون کت شلوار هست . ولی داماد باید انتخاب متفاوتی داشته باشه . باید بگم ک برای خرید کت دامادی برای برادرم کلی جا رفتیم تا انتخاب کرد درصورتی ک برای عروس پیراهن عروس میپوشه یعنی هرمدل باشه بازم عروسه🤷‍♀️ نه ک سخت گیر نباشه ولی میگم ک فرق دارن. البته ک سلیقه ها و حساسیت ها  متفاوته آقایون ترجیح میدن از اون فضا لذت ببرم خانما درگیر اینن کسی مثل شون نباشه یا کسی چیزی نگه و..

مهمونا به خودشون ربط داره که چی بپوشن

پس چرا همه جا میگن توی عروسی بقیه لباس عروس یا لباس سفید نپوشید؟