2777
2789

سلام دوستان من نزدیک سه ماهه با یه اقایی اشنا شدم میرم و میام هر و ازدواج دوممونه 

ایشون ۳۵ من ۲۷

چیزی که متوجه شدم اینه که خیلی خانواده ی با ذهنیت قدیمی داره 

مبخواستن بیان خواستگاری گفت محرم صفره شگون نداره 

شهریورم پسر دایی جوونش فوت کرده 

از طرفیم خونه خریده کلی تو قسط و وامه تا بهمن ماه 

شغلشم کارمنده 

حالا الان بهش میگم بیاین خواستگاری میگه من پول ندارم تا بهمن

مامانمم میگه تا سالگرد پسر داییت هیچ مراسمی نگیریم 

منم بهش میگم فعلا قرار اشنایی و خواستگاری بزاریم اسفند ماه عقد میکنیم 

میشه نظرتونو بگین 

ممنون میشم کسایی که واقعا پخته هستن و بالای ۲۵ سال جواب بدن 

بنظرم تو سخت گیری زیادی یا فکرتو یکم اوک کن بنظرم

ما یکسالو ۲ ماهه باهمیم خانوادشم مذهبین اما اونقدر احترام گذاشتم بهشون که منو تو سرشون میزارن الانم عید قراره بیان خواستگاری داریم پولامونو جمع میکنیم

زندگی یعنی مشارکت اینه تو شرایط سخت مالی حامیش باشی که انگیزه بگیره نه اینکه استرس بگیره و ناراحتی ایجاد کنی 

بازم موفق باشی در کل عزیز

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا عجله داری عزیزم اتفاقا چون هر دو ازدواج دومتونه هر چی دوره آشنایی بیشتر باشه بهتره فقط حواست باشه تو این دوره حریمتون حفظ بشه و قصد سوء استفاده و فقط سرگرمی نداشته باشه. شاید خودشم چون ازدواج دومشه میخواد بیشتر آشنا بشه با توجه به اینکه میگی خانواده سنتی هم هستن دیگه نمیخواد مشکلی پیش بیاد. 

این هم‌که  محرم و صفر نیومدن خواستگاری خیلی از  خانواده ها بهش اعتقاد دارن و به نظر من خوبه که معتقدن

حالا چرا عجله داری عزیزم اتفاقا چون هر دو ازدواج دومتونه هر چی دوره آشنایی بیشتر باشه بهتره فقط حواس ...

چون تو محرم صفر میگفت شهریور عقدمونه خیلی همه چی رو با تاریخ نزدیک میگفت انگار ذهن منم عادت کرده

چون تو محرم صفر میگفت شهریور عقدمونه خیلی همه چی رو با تاریخ نزدیک میگفت انگار ذهن منم عادت کرده

آها خب بنده خدا برا خرید خونه قسط و وام داره دیگه عذرش موجه

ولی به نظر من ضرر نمیکنی بیشتر همو میشناسین

چقدر هولی یکم آروم بگیر حالا خوبه یکبار هم تجربه کردی پس سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری نه فقط هدف ازدوا ...

هول نیستم نمیخوام فقط ارزشم بیاد پایین یا طرف با قصد دگ اومده باشه به بهونه ی اردواج بخواد منو داشته باشه عزیزم

هول نیستم نمیخوام فقط ارزشم بیاد پایین یا طرف با قصد دگ اومده باشه به بهونه ی اردواج بخواد منو داشته ...

آخه ابن رفتارت بده من خودم شیش سال دوستم تازه اومده خاستگاری بیخیال باش

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
همکارامون معرفی کردن من فقط نگران اینم که نکنه نیت طرف چیز دگ باشه میشناسمشا اما خب ممکنه اشتباه کنم ...

الکی حساس شدی وقت بده 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید