2777
2789
عنوان

باردارم خواب دیدم ترو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پسره که اگه دوست داریاسم ابالفضل و امیر ابالفضل هم قشنگهمن خودم اسم امیر ابالفضل و اسم مهدی رو خ ...

از قبل نذر کرده بودم اسم امام رضا رو بذارم قبل اینکه بچه دار بشم بعد که رفتم مشهد اومدم بچه دار شدم همون ماه نمیدونم جالا چرا خواب ایشون رو میبینم

از قبل نذر کرده بودم اسم امام رضا رو بذارم قبل اینکه بچه دار بشم بعد که رفتم مشهد اومدم بچه دار شدم ...

چند ماهته؟

ممکنه دوقلو باشه؟ 

یا شایدم یکی از نزدیکاتون مثلا خواهری یا زن داداشی یا کسی قراره دختر به دنیا بیاره

نمیدونم گفتم شاید میخوان یه چیزی بگن اخه بچمم پسره اون اوایل دیدم فکر کردم بچه دختره واسه همین این خ ...

خوب هرچی باشه بسلامتی  خوابه دیگه شاید زیاد فکر میکنی به این چیزا  ولی اگر تونستی هیت اینا تو محله تون باشه پول بده یدونه روضه بخونه برات

زن ممدم
چند ماهته؟ممکنه دوقلو باشه؟ یا شایدم یکی از نزدیکاتون مثلا خواهری یا زن داداشی یا کسی قراره دختر به ...

دیشب خیلی نگران بچم بودم گریه کردم مایع دور جنینم زیاده مامانم میگه ینی باید نذر کنی برای حضرت رقیه