2777
2789
عنوان

برای شنبه برنامه غذایی پسرم

172 بازدید | 15 پست

لقمه کوکو یا کتلت هست البته کنار زده (سبزی_سیب زمینی_شامی) 

اگ فردا با پودر کتلت آماده برای پسرم کتلت درست کنم اوکیه؟ 

میزارم لای نون ساندویچ براش

یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

مگه اونا کتلت رو میبرن آزمایشگاه ببینن با چی درست شده خواهر؟

اونا منظورشون اینه که همه بچه ها یه دست و خونگی و غذای سالم ببرن ،همین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مگه اونا کتلت رو میبرن آزمایشگاه ببینن با چی درست شده خواهر؟اونا منظورشون اینه که همه بچه ها یه دست ...

ولی این خونگی نیست پودر آماده میخرم😂😂😑

وای من چرا‌قاطی میکنم یک و دورو. یعنی سال‌بعد میره اول؟

اره عزیزم 

پیش یک میشه مهد کودک 

پیش دو میشه پیش دبستانی اصلی ک سال بعدش میره اول

ولی این خونگی نیست پودر آماده میخرم😂😂😑

اونا که نمیدونن بده بره😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔