2777
2789
عنوان

برای برگشت عشقتون چیکار کردین💔🤔دعا خوندین یا قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 52 پست
توهم عزیزمم

مرسی🥺💙

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

پس امیدوارم همون چیزی بشه که تو میخوای و به صلاحتهآخه بابام بهم اخطار داده💔وقتی برام گوشی خرید بابا ...

فدات

خب تو دردسر افتادی،ولی اگه صددرصدیه علاقت باهاش یواشکی صحبت کن،بذار پیشقدم شدن از طرف اون باشه ظاهرن،ینی به پدرت اینجوری نشون بدین

تو چه قشنگی😍...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتخب تو دردسر افتادی،ولی اگه صددرصدیه علاقت باهاش یواشکی صحبت کن،بذار پیشقدم شدن از طرف اون باشه ظ ...

علاقه ام بهش بی نهایته🫠...ولی خُب راهی ندارم مگه خدا برام معجزه کنه

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

به هر حال امیدوارم هرچی که خیره برات پیش بیاد💕

خیلی ممنونم آجی🥺💙

بابات و پسره سر چی دعوا میکردن؟

سر همه چی😑بهش تهمت زدن گفتن اعتیاد داره!اون خیلی بهش برخورد میگفت باید بهم بگین کی همچین حرفی رو زده بابامم بهش نگفت گفت شر میشه این شد شروع اختلاف هکر هم بود گوشیم رو هک کرده بود دیگه بابام هیچ کوتاه نمیومد اونم همینطور منم که گاو بودم اون وسط😄عقل الانم رو نداشتم ۱۷ سالم بود کم سن و نفهم و بی سر زبون و بی تجربه رنج زیادی رو کشیدم🙂🙂

سر همه چی😑بهش تهمت زدن گفتن اعتیاد داره!اون خیلی بهش برخورد میگفت باید بهم بگین کی همچین حرفی رو زد ...

انشالله که همسر بهتری قسمتت بشه و یتونی گذشته رو فراموش کنی .. اقا پسر چندسالشون بود؟ بعد اینکه وقتی شما عقد کرده بودید دیگه برای زدن همچین حرفی از سمت پدرتون دیر بوده .. برنامه نویس،بود یعنی؟