2777
2789

مامانم به شدت پسر دوسته کلا من یدونه دخترشم حساب هیچی نمیکنه ،یک هفته زنگ نزنم زنگ نمیزنه ،جمعه تا جمعه میرم خونشون ،خونم دوره و بچه مدرسه و کلاس بیرون، اینقدر سرد برخورد میکنه که موقع غذا خوردن هزار مرتبه نفرین میکنم خودمو ،برنج کم درست میکنه ی مرغی  تکه های کوچیک سرخ میکنه با سیب زمینی کم ،برا بچه هام ی کف دست برنج میریزه ،منم فقط خودخوری ،

دیدم مشغول شد به من میگه شما عصری میرین،داشت قیمه بار میذاشت گفتم چرا غذا درست میکنی گفت شب گفتم داداشت و زن و بچش بیان ،الان رفتن خونه مادرزنش شب میان ،بهم میگه قبل رفتند وسایل سالاد هست درست کن که من نمیرسم  ،حالا جلو ما ی برگ کاهو نذاشت 

حالا داداشم بالاسرش زندگی میکنن 

خلاصه خدا نگذره منم نمیگذرم 

شاید بگین داداشت بهشون میرسه نه تنها نمیرسه درحال کندنه ،خونه ۴سال نشسته آبگرمکن و سینک خراب شد به بابام میگه خونه توئه تو باید بخری بزاری به سلیقه ما و تمام کاراش این مدلیه.....الان مامانم رفت خوابید پسر من رفت تو اتاق دعواش کرد سروصدا نکن پسر ۱۱ساله چه سروصدایی، ولی هر روز بچه های داداشم رو میبینه بازم بیان پایین فقط قربون صدقه از کف پا تا سرشون میبوسه و ذوق میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مادرم  قبلا که با خواهر کوچکیم زندگی میکردند اصلا منو راع نمی‌دادند همش ادا اطوار و اینا اما خواهرم عروس شد ی چند ماهی میشه ..مادرم  شب میرم تو خونش که تنها نباشه باورت نمیشه میگه شبا من رژیمم شام درست نمیکنه هیچی جلومون نمیزارع تمام وسیله‌ای خوردنی  خونشو قایم می‌کنه  به منو دوتا بچه کوچکم هیچی نمی‌ده..خلاصه بگم  که برای اون خواهرم که تازه عروس شده مرتب غذا درست می‌کنه جگر گاو درست می‌کنه البته اون خاهرمم یادش میده که بما چیزی نده...منم زدم زیرش اصلا شبا نمیرم کنارش بخوابم تا چقدر از خود گزشتگی

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

شما وظیفه فرزندیتو انجام بده،احترامشونو داشته باش،با تلفن جویای احوالشون باش،اما یه مدت کمتر برو خونشون،بذار کمبودتو حس کنن،هروقت دعوتت کردن برو.گاهی که دلتون تنگ شد شما دعوتشون کن