2777
2789

ما نامزدیم صیغه محرمیت خوندیم قرار بود عقد کنیم ک بابام فوت کرد و حداقل دوسه ماه عقدمون میفته عقب ؛ من ب شدت ب رابطه نیاز دارم البته هنوز دخترم ولی خب رابطه سطحی رو داشتیم دیشب بعد یک هفته ک قهر بودیم رفتیم کافه کلی خوش گذشت و آشتی کردیم بعد رفتیم خونشون رفتیم طبقه بالا ک کنار هم بخابیم بعد من ازش رابطه خاستم اون هی خودش کشید گفت ن زشته زشته خونمون شلوغه یهو یکی میاد بالا گفتم بابا هیشکی هواسش ب ما دوتا نیست ولی هی گفت نه نه نه و من اونقد بهم برخورد ن بخاطر رابطه بخاطر اون حس پس زده شدن ک دلم میخاست همون ثانیه بمیرمممممم از خودم و از اون حالم بهم خورد میخام عقد رو بهم بزنم 

خب غیرمنطقی فکر میکنی چون ازت رابطه نخواسته گفته زشته میخوای بهم بزنی😐

دختر حداقل صبر میکردی یکم بگذره انقد داغ بودی دووم نیاوردی😐

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت فوت شده خدا رحمتش کنه فک میکنم برای فوت پدرت حداقل تا سالش باید صبر کنید بعد مراسم عقد بگیرید ی ...

خب ی سال دیگ عقد کنیم تو این ی سال ما محرم هستیم سر ی رابطه ک من نیازم بود باید پسم میزد؟