2777
2789
عنوان

بچه گربه🐱

73 بازدید | 10 پست

یه بچه گربه کوچولو و گوگولی تو انباری مونه😍😍اینقده نازهههه. چند روزم منتظر مامانشم دنبالش بیاد نیومده. دستیش کنم؟ از من میترسه کاری هست که بیارم سمت خودم

شیر بزار براش بسه؟ اولین بار نیست بچه گربه دارم ولییی این خیــــلـییییی گوگولیه اندازه کف دست

من ی گربه بچه هاشو حیاطمون دنیا اورد بهش غذادادام به بچه هاشم همینطور خاست بچه هاشو ببره ولی اینقدغذادادم ک بچه ها موندن پیش خودم اولش جیگرخوبه زودمیخورن راحت هضم نیشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

گربه داشتی میدونی دیگه

گربه مث پرنده نیست که دست بزنی بهش دیکه مادرش نیاد

پس بهش برس

ولی نبرش خونه

بزار انباری بمونه تا بره و بیاد خودش

اگه برات مقدوره شیر مخصوی گربه از پت شاب بگیر بده

یا شیرخشک گربه

اگرنه که شیر گاو براش هوب نیست اصلا

شیر بدون لاکتوز بگیر با آب گرم میکس کن برای یکی دووعده میتونی بدی

تا بری یه چیز براش تهییه کنی

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه داشتی میدونی دیگهگربه مث پرنده نیست که دست بزنی بهش دیکه مادرش نیادپس بهش برسولی نبرش خونهبزار ...

شهرستانیم اصلا به پت شاپو... دسترسی ندارم مجازی هم طول میشکه بهش مرغ بدم؟ 

بچه گربه داشتم ولی بزرگتر بود این خیلی کوچیکه😕

😍دلم واسش سوزید

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

شهرستانیم اصلا به پت شاپو... دسترسی ندارم مجازی هم طول میشکه بهش مرغ بدم؟ بچه گربه داشتم ولی بزرگتر ...

میتونی تشخیص بدی چند وقتشه؟

صورتش کامل شکل گرفته؟ صداش تغییر کرده ؟

اگه از نوزادی دراومده آره مرغ پخته بده

فقط اگه دیدی موندنیه یاید کم کم از پخته شیفت کنی رو خام

چون وقتی میره بیرون هرچیزی امکان داره بخوره و اکه فقط پخته بهش یدی آنزیم های معده اش دیگه توان خام خوری رو از دست میده

مگر اینکه تصمیم قطعیت به نکهداری دائم باشه

اونجوری میتونی همیشه پخته بدی ینی بهتره پخته بدی

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

میتونی تشخیص بدی چند وقتشه؟صورتش کامل شکل گرفته؟ صداش تغییر کرده ؟اگه از نوزادی دراومده آره مرغ پخته ...

فکر کنم از نوزادی دراومد صورتش کامل شده ، صداش ظریفه هنوز  ولی میدوه شیطونی میکنه خودمم نمی دونم منتظرم مامانش بیاد  اگ دیدم نمیاد نگهش میدارم یک دوبار پخته بدم؟

فکر کنم از نوزادی دراومد صورتش کامل شده ، صداش ظریفه هنوز ولی میدوه شیطونی میکنه خودمم نمی دونم منت ...

اره بده

اول کار که حتما پخته بده تا انگل نگیره

سوسیس کالباس به هیییییییچ وجه نده

شیر گاوم نده

همون یه سینه بپز

براس سه چها روزش میشه

خیلی ام نده که خفه کنه خودشو

مثلا صبح ساعت ۱۰ بده

ساعت ۶ عصرم باز بده

یا سه وعده میخای بدی کمتر بده ولی سه وعده بده