من چهار ماه پیش به اصرار دوستام و با تفکر اینکه بابا چیزی نمیشه با پیج فیک به پسر خاله عوصیم پیام دادم و گفتم اول اینکه شاید ریکوئس پیج فیک قبول نکنه و اصلا شاید جواب پیام نده پیام دادم و دقیقا برعکس اون چیزی شد که فکر میکردم جواب داد منم هیچی هیچی یک هفته باهاش حرف میزدم کامل وابستش شدم اونم به ظاهر همینطور و البته بگم یکسره میپرسبد بهم بگو چه نسبتی باهام داری
قبلش بگم بخدا من اصلا اونجوری آدمی نیستم خیلی آدم باوقاری ام تا حالا از اینکارا نکردم
بهش گفته بودم من خیلی اذیت میکنم و اینا یبار گفتم دختر عموتم یبار گفتم دختر خالتم و اون اصلاااااااااا باورش نمیشد که من دختر خالش باشم میگفت اون منو آدم حساب نمیکنه😃 چون واقعا در حدم نبود و من 17 سالمه و اون بیست
تا اینکه بهش گفتم دختر خالتم ولی باز باور نکرد فرداش باهام سر بود چون خیلی بهش حرف زده بودم شب قبل 🗿
بعد گفت بیا تمومش کنیم اون آدمی که یکسره به من میگفت هیییییییییچوفت تموم نمیکنیم
تا اینکه بعد دوستام و فرستادم برش گردونن تهدید کرد من فهمیدم کیه و من بدم از ازدواج فامیلی میاد دارم براش بنطرتون الکی میگفت که از زیر ژبونش ما بکشه بیرون یا چی 😭😭😭😭😭😭سرزنشم نکنید بخدا من خیلی بدشانسم