2777
2789

من چهار ماه پیش به اصرار دوستام و با تفکر اینکه بابا چیزی نمیشه با پیج فیک به پسر خاله عوصیم پیام دادم و گفتم اول اینکه شاید ریکوئس پیج فیک قبول نکنه و اصلا شاید جواب پیام نده پیام دادم و دقیقا برعکس اون چیزی شد که فکر میکردم جواب داد منم هیچی هیچی یک هفته باهاش حرف میزدم کامل وابستش شدم اونم به ظاهر همینطور و البته بگم یکسره میپرسبد بهم بگو چه نسبتی باهام داری 

قبلش بگم بخدا من اصلا اونجوری آدمی نیستم خیلی آدم باوقاری ام تا حالا از اینکارا نکردم

بهش گفته بودم من خیلی اذیت میکنم و اینا یبار گفتم دختر عموتم یبار گفتم دختر خالتم و اون اصلاااااااااا باورش نمیشد که من دختر خالش باشم می‌گفت اون منو آدم حساب نمیکنه😃 چون واقعا در حدم نبود و من 17 سالمه و اون بیست 

تا اینکه بهش گفتم دختر خالتم ولی باز باور نکرد فرداش باهام سر بود چون خیلی بهش حرف زده بودم شب قبل 🗿

بعد گفت بیا تمومش کنیم اون آدمی که یکسره به من می‌گفت هیییییییییچ‌وفت تموم نمی‌کنیم 

تا اینکه بعد دوستام و فرستادم برش گردونن تهدید کرد من فهمیدم کیه و من بدم از ازدواج  فامیلی میاد دارم براش بنطرتون الکی می‌گفت که از زیر ژبونش ما بکشه بیرون یا چی 😭😭😭😭😭😭سرزنشم نکنید بخدا من خیلی بدشانسم

چ کاریه آخه

پیام بده بهش بگو الکی گفتم دخترخالهتم

بعدشم تموم کن 

به روی خودتم نیار ک تو بودی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چ کاریه آخهپیام بده بهش بگو الکی گفتم دخترخالهتمبعدشم تموم کن به روی خودتم نیار ک تو بودی

دارم میگم چهار ماه پیش تموم کردیم از همه جا بلاکم کرده شک می‌کنه بعد رفته سربازی گوشی باهاش نیست احتمالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تو زیاد سیریش شدی

یه مدت به حال خودش رهاش کن

عاشق کسی باش که عاشقت باشه

آویزون بشی قیچیت میکنه

یعنی چی که دوستاتو فرستادی برش گردونن

اینطوری حتی اگه رابطه تون جدی بشه

از فردا هر بحث و دعوایی پیش بیاد هیچ وقت نازت رو نمیکشه و از دلت در نمیاره بلکه بلعکس حالت رو خراب تر میکنه و بهت میگه مشکل خودته همینی که هست مگه من اومدم دنبالت؟ این تو بودی که مثل کنه بهم چسبیده بودی و ول کن من نبودی

دارم میگم چهار ماه پیش تموم کردیم از همه جا بلاکم کرده شک می‌کنه بعد رفته سربازی گوشی باهاش نیست احت ...

تموم کردی دیگه ولش کن 

خوشش نمیاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".