2777
2789
خب من ۱۵ ساله خیاطم هیچ وقت بدون الگو خیاطی نکن به جز پارچه ای که خیلی کشی باشه و بندازی رو لباس دیگ ...

آخه من خیاطی با الگو کلاسش رو رفتم اما سخته برام اصلا و چند تا لباسی که درست کردم به زحمت 

کلا اسم الگو میاد حوصلم نمیشه برم لباس بدوزم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من خیاطی با الگو کلاسش رو رفتم اما سخته برام اصلا و چند تا لباسی که درست کردم به زحمت کلا اسم ال ...

برای خیاطی علاقه فراوان و حوصله فراوان لازمه میتونی الگوی اماده ترک بخری از سایز ۳۶ داره تا ۵۲ بعد روش استفاده کردنشو یاد بگیری که دیگه نخوای الگو بکشی از من میشنوی اگر حوصله و علاقه نداری دنبالش نرو من از بچگی عاشق خیاطیم 

برای خیاطی علاقه فراوان و حوصله فراوان لازمه میتونی الگوی اماده ترک بخری از سایز ۳۶ داره تا ۵۲ بعد ر ...

ممنونم 

خیلی خوبه که شما علاقه دارید 

من مجبورم چون اینجا برای یه لباس ساده خیلی گرون میدوزن

پیج akram_style60رو سرچ بزن چنتا آموزش داره ببین بدردت میخوره یانه البته ۶۰روهم باید به انگلیسی بنوی ...

خودت چرا۶۰را فارسی نوشتی بعد این طفلکی را گول میزنی انگلیسی بنویسه؟؟دلیلش چیه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

پیج akram_style60رو سرچ بزن چنتا آموزش داره ببین بدردت میخوره یانه البته ۶۰روهم باید به انگلیسی بنوی ...

خودت چرا۶۰را فارسی نوشتی بعد این طفلکی را گول میزنی انگلیسی بنویسه؟؟دلیلش چیه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟