دو ماه دیگه تولد ۲٠ سالگیم و تا الان ی خواستگارم نداشتم ترشیدم رفتتتت البته خب من همش در حال درس خوندن بودم اخرشم به هیچ جایی نرسیدم و هیچی قبول نشدم بیرونم نمیرم هیچوقت ولی خب بیشتر حس میکنم چون خیلی لوسم و سبک بازی در میارم و کلا رفتارای بچگونه دارم همه هم میگن به مامان بابام اتنا رو خیلی لوس بار اوردین(تک فرزندم) عوضش دوستام همچین فیافه ای هم ندارن همیشه هم دوتا دوتا رل میزنن ولی کلی خواستگار دارن من طول زندگیم ی بارم رل نزدم حس میکنم دارم حیف میشم😐😂(البته اضافه وزن دارن ولی خب دو هفته دیگه عمل میکنم حل میشه)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به جون خودم حس میکنم این متن رو خودم نشستمباورم نمیشهههه چقدرر کپی منه زندگیت
پیش میاد خواهررر واقعا این احساس نجابت و پاکی داره عذابن میده بعد من قیافم غلط اندازه از نظر بقیه من خیلی دختر خوبی نیستم چون همش ارایش میکنم و سرم لخته(توشهرستانیم) 😐😂
اینکه خودت رو میشناسی عالیهنشون میده انسان واقع گرا و حق طلبی هستی از طرفی برای لاغر شدن،بنظرم راهها ...
اره ولی خب عمل سریع تره میخوام توی چن ماه لاغر شم از بچگی هشم باشگاه میرفتم انواع ورزشا هم میکردم ولی با رژیم مشکل داشتم هر وقت رژیم گرفتم ولکردم دو برابرش چاق شدم دیگه تنها راه عمله چون عمل کنی حتی بخوای بخوری هم نمیشه(من خیلی شکلات و شیرینی میخورم خیلی زیادددد)