2777
2789
عنوان

رفتارای خیلی بچگونه و لوس دارم

107 بازدید | 14 پست

دو ماه دیگه تولد ۲٠ سالگیم و تا الان ی خواستگارم نداشتم ترشیدم رفتتتت البته خب من همش در حال درس خوندن بودم اخرشم به هیچ جایی نرسیدم و هیچی قبول نشدم بیرونم نمیرم هیچوقت ولی خب بیشتر حس میکنم چون خیلی لوسم و سبک بازی در میارم و کلا رفتارای بچگونه دارم همه هم میگن به مامان بابام اتنا رو خیلی لوس بار اوردین(تک فرزندم) عوضش دوستام همچین فیافه ای هم ندارن همیشه هم دوتا دوتا رل میزنن ولی کلی خواستگار دارن من طول زندگیم ی بارم رل نزدم حس میکنم دارم حیف میشم😐😂(البته اضافه وزن دارن ولی خب دو هفته دیگه عمل میکنم حل میشه) 

به جون خودم حس میکنم این متن رو خودم نشستم

باورم نمیشهههه 

چقدرر کپی منه زندگیت

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جون خودم حس میکنم این متن رو خودم نشستمباورم نمیشهههه چقدرر کپی منه زندگیت

پیش میاد خواهررر واقعا این احساس نجابت و پاکی داره عذابن میده بعد من قیافم غلط اندازه از نظر بقیه من خیلی دختر خوبی نیستم چون همش ارایش میکنم و سرم لخته(توشهرستانیم) 😐😂

اینکه خودت رو میشناسی عالیه

نشون میده انسان واقع گرا و حق طلبی هستی 

از طرفی برای لاغر شدن،بنظرم راههای ساده تری هم هست،مثل کارهای طب اسلامی،

عمل خیلی عوارض داره

🌹کاربر آقا هستم🌹چقدر ترسناکند کسانی که در هر ماجرای،ما را مقصر جلوه میدهن

ببین من دیگه کلا فهمیدم خواستگار معرف خوب میخواد من خودم خواستگارم از خالم شمارمونو میخواست خالم نمی ...

من مامانم معرف همه میشه ماشالله دختر خودش ترشیده عوضش😂

نه هیچکس جدی نمیگیره ادمو بعد من خیلی زودرنج و پر توقع هم هستم و زودم با همه صمیمی میشم ی ذره غرور ن ...

چقدر از اخلاقت خوشم اومد😂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

اینکه خودت رو میشناسی عالیهنشون میده انسان واقع گرا و حق طلبی هستی از طرفی برای لاغر شدن،بنظرم راهها ...

اره ولی خب عمل سریع تره میخوام توی چن ماه لاغر شم از بچگی هشم باشگاه میرفتم انواع ورزشا هم میکردم ولی با رژیم مشکل داشتم هر وقت رژیم گرفتم ولکردم دو برابرش چاق شدم دیگه تنها راه عمله چون عمل کنی حتی بخوای بخوری هم نمیشه(من خیلی شکلات و شیرینی میخورم خیلی زیادددد) 

اره ولی خب عمل سریع تره میخوام توی چن ماه لاغر شم از بچگی هشم باشگاه میرفتم انواع ورزشا هم میکردم ول ...

میتونی عمل رو عقب بندازی؟چند روز حرف منو گوش کن و حرفای که میگم انجام بده،تهش اگر نتیجه نگرفتی برو عمل

🌹کاربر آقا هستم🌹چقدر ترسناکند کسانی که در هر ماجرای،ما را مقصر جلوه میدهن