2777
2789

اسمم زهراست حست راجبم می گی ؟ 

منو علی قسمت هم هستیم بهم میرسیم؟؟؟

خانوادش از من خوششون میاد مخالفت نمیکنن؟؟فرهنگیان قبول میشم؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

حس ششم نیستم ولی احساس میکنم آره به هم میرسید، فرهنگیان درصد رو به بالا .

نمی‌دونم احساس میکنم مودبی و باحالی و آروم،

برای سرگرمی، به دقیقه فقط حس کردم به قرآن وگرنه حس ششم نیستم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

حس ششم نیستم ولی احساس میکنم آره به هم میرسید، فرهنگیان درصد رو به بالا .نمی‌دونم احساس میکنم مودبی ...

درست بودش مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام زهرا جان 

جنبه حس ششم داره قطعی نیست 

صرفا برای سرگرمی

شما چند وقت دیگه ازم تشکر کن 

خانواده علی پسند میکنن جلو هم میان اما از طرف خانواده تو یه موردی پیش میاد علی عقب میکشه یا خودت شاید پشیمون شی

فرهنگیان هم….ترجیح میدم چیزی نگم

سلام زهرا جان جنبه حس ششم داره قطعی نیست صرفا برای سرگرمیشما چند وقت دیگه ازم تشکر کن خانواده علی پس ...

عزیزم میشه کامل توضیح بدی 

ینی چی ترجیح میدم نگم برا فرهنگیان؟ 

حست واقعی هستش؟

سلام زهرا جان جنبه حس ششم داره قطعی نیست صرفا برای سرگرمیشما چند وقت دیگه ازم تشکر کن خانواده علی پس ...

عزیزم انتخاب رشته کردم بین کد رشته ۱۴ تا ۲۴ کدوم رو قبول میشم میگی بهم

عزیزم میشه کامل توضیح بدی ینی چی ترجیح میدم نگم برا فرهنگیان؟ حست واقعی هستش؟

نه بابا چرا واقعی باشه 

اصلا دنبال این چیزا نباش 

شما شرایط را توضیح بدی به عنوان یه ادم بالغ میتونم قطعی یه چیزی بگم ولی اینجوری که نه 

فرهنگیان بستگی به تراز ازمونت داره 

علی هم بستگی به رفتارش 

همین

نه بابا چرا واقعی باشه اصلا دنبال این چیزا نباش شما شرایط را توضیح بدی به عنوان یه ادم بالغ میتونم ق ...

یه جوری صحبت کردین دلم شکستش.. ممنونم