2777
2789
عنوان

اگه کسی کدملیم داشته باشه میتونه شمارمو پیداکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 88 پست
با چی تهدید کرد ؟ تو چه برنامه ای ، کد ملیت رو از کجا داره بعد مثلا میخواد با شمارت چه کار کنه

شمارم از دست یکی عوض کردم کدملیم قبلا نمیدونم بابت چی دادم شمارم نداره حالا داره کدملیم میگه میتونم

اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فقط خود صاب کارت ملی بره دفتر خدمات ارتباطی کد نلیو کارت نلیو میده هرجی خط باشه میاد بالا مگ اینکه ...

آشنا هم انجام نمیدن 

چون خیلی دردسر داره

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

نه عزیزم مگر اینکه به شغلش مربوط باشه و بتونهمثلا پدر من میتونه

پدرت چکارست عزیزم واسه این میپرسم میگم ببینم دورورش همچین ادمی هست یانه

اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎

شمارم از دست یکی عوض کردم کدملیم قبلا نمیدونم بابت چی دادم شمارم نداره حالا داره کدملیم میگه میتونم

محل نزار ، بگو برو هر غلطی میخوای بکنی . بعدم شمارت هم که پیدا کنی نهایت بلاکش می‌کنی یا اصلا جوابش نده 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
اشنا داشته باشی همچی میشه مثلا با پلاک ماشین میشه تا هفت پشت اونور تر طرفو در آورد

مگه شهر هرته 

واسه در آوردن ی شمارا از روی کد ملی کلی دردسر داره

آشنا هم انجام نمیده چون گیر میوفته

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

اگه پیدا کرد با کدملی بنام یکی از اعضای خانواده ات خط جدید بگیر

نمیشه تازه گرفتم گیر میدن

ن انجام میدن متاسفانه همسایه ما خانوم محترمی هم بود برا ددستش اینکارو انحام داد

اینا خیلی زود لو میرن