2777
2789

رفیق بودیم از خواهر نزدیک تر اشغال رفت با اکسم ازدواج کرد

منم متاهلم هی میخوام نبینمش فاصله بگیرم الان دوباره فامیل تو فامیل شدیم تو هر مراسمی روبه رو میشیم هی مقایسه میکنم وضعیت خودمو با اون 

انداممو زیباییمو بااون میبینم خدا ب اون همه چی داده و بع من نه

اصلا حالم خوب نیست

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دشمن شاد کن نشو همین بخودت و زندگیت برس

یعنی چیکار کنم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

به اون چی داده مثلاشغلش چیه؟شوهرش چیکارس؟خونه و ماشین داره؟بچه داره؟خب توضیح بده

چهره اندام زیبا بابا و شوهر پولدار داده

حالا من همه اینارو برعکس کن :

البته شوهرم خوبه ها ولی پول نداره🙁😂

یعنی چیکار کنم

الان داری مقایسه میکنی ک زندگیش فلان بمان نه ب زندگیت برس ک طرفت نگ خوبه ب اون اشنا شدم ازدواج کردم  اگ طرف باهام بود ب اینجا نمیرسیدم 

ی کار حسرتتو بخوره

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان داری مقایسه میکنی ک زندگیش فلان بمان نه ب زندگیت برس ک طرفت نگ خوبه ب اون اشنا شدم ازدواج کردم ...

😓😓😓

خب شوهرش اکس خودته که😐

ببخشید شوهر پولدار نه  اتفاقا اون پخی نیس😁قیافم نداره

بابای شوهرش وضعش خوبه اون خرجشون میکنه تاپیک قبلیم گفتم

ببخشید شوهر پولدار نه اتفاقا اون پخی نیس😁قیافم ندارهبابای شوهرش وضعش خوبه اون خرجشون میکنه تاپیک ق ...

خب پس چیزی نمیمونه برای مقایسه عزیزم. این وسواس فکری شده برات. اعتماد به نفس داشته باش و خودتو بالا بدون.

خب پس چیزی نمیمونه برای مقایسه عزیزم. این وسواس فکری شده برات. اعتماد به نفس داشته باش و خودتو بالا ...

واقعا حالم از جفتشون بهم میخوره

واقعا حالم از جفتشون بهم میخوره

بَدِ کسی رو نخواه عزیزم. خودت رو بالا ببر و اعتماد به نفس داشته باش و تاثیرشو ببین. حتی اگر چیزی رو نداری نگو. از داشته هات بگو و خداروشکر کن. منم مثل تو بودم متاسفانه ولی این فقط خودتو ازار میده.

چهره اندام زیبا بابا و شوهر پولدار دادهحالا من همه اینارو برعکس کن :البته شوهرم خوبه ها ولی پول ندار ...

خب چی بگم والا شرایط خیلی سخته مخصوصا که میگی اکس تون هم بوده احتمالا مدام به این فکر میکنین که شما موتونستید جا اون باشین 

ولی چاره چیه باید به سرنوشت عادت کرد بچه هم دارید؟

خب چی بگم والا شرایط خیلی سخته مخصوصا که میگی اکس تون هم بوده احتمالا مدام به این فکر میکنین که شما ...

نه بابا اکسم پخی نیس هرچی داره از باباش داره 

فقط میخواستم یکم وضعمون بهتربود 

نه عزیزم عقدم