2777
2789
عنوان

دوستم داره زندگیشو نابود میکنه

297 بازدید | 21 پست

۱۲ ساله دوستیم بهتره بهش بگم خواهر 

خیلی دختر خوبی بود عاشق یه پسره شد باهم دوست شدن 

الان یکساله دوستن و رابطه جنسی هم نداشتن چون دوستم راضی نبوده پسره ام اصرار نداره 

امشب دیدمش گفت واقعا عاشقش شدم و هربار که میبینمش خودم دلم میخواد باهاش رابطه داشته باشم و هربار جلوی خودمو میگیرم! 

واقعا ترسیدم و تا الان از فکرش خوابم نبرده دوست ندارم همچین کار ترسناکی انجام بده و تهش به افسردگی برسه چیکار کنم بنظرتون 

نمی‌دونم چی بگم نمیشه دخالت کرد ولی خب چرا پسره نمیره خواستگاری ؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سنشون کمه بابا دوستم ۲۱ پسره تازه شده ۲۰

خب چی بگم والا ! سن کم دوست دختر و دوست پسر هستن دیگه! الان هم دلشون میخواد! خب بگیم چی؟ دیدی یهو کات کردن خدایی نکرده، بهتره دوستت یکم جلو خودش بگیره و باره سنش بره بالاتر 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

حالا یه جا پسره جلو خودشو گرفتهدختره میخاد خودشو… اگه خود دختره میخاد تو هرچیم بگی تهش کار خودشو میک ...

چی بگم بخدا ناراحتم 

پسره که مطمعنن دوسش داره که بدون وجود رابطه جنسی باهاشه و ولش نمیکنه 

ببین ازش فاصله بگیر 

داره ترسناک میشه ها😁

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

جوگیرشده،، داره خرابکاری میکنه

نصیحتش کن

رابطه حضوریشون کمترشه

بعدش شاید دوستت زیادی گرمی

وبخاد زود ازدواج کنه

این پسره،که سنش کمه واحتمالاشریط مالیم،نداره

دوستت کار دست خودش نده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،