2777
2789

چند ساله عاشقش بودم و هی رفت و اومد و گفت ببخش بهم فرصت بده و دو سه ماه آدم میشد و بعدش دوباره رفتارای اشتباه (دیر جواب دادن و بی توجهی و اینجور کارا) میکرد…اخرین بار راجب ازدواج حرف زدیم و گفتم تکلیف رابطه رو‌مشخص کنیم،گفت مشکلاتم زیاده و بلاتکلیفم و …(که همه حرفاش رو از جاهای دیگه تحقیق کردم راست میگفت و بهونه نبود و واقعا بلاتکلیف بود)بهش فشار نیاوردم گفتم باشه ،ولی توی دلم ازش دل کندم و گفتم در حد یه دوست معمولی باشه تا وقتی یه خواستگار مناسب بیاد ازدواج کنم،خودش یهو  بعد از حرفای جدی که زدیم و تموم شد دیگه جواب پیاممو نداد منم دیگه نزدم تا الان که شش ماه گذشته،امروز دوباره برگشته،نمیدونم چیکار کنم،میخوام جوابشو ندم اگه خیلی جدی بود بیشتر تلاش میکنه؟

واسه دوستی بخواد اصلا نمیخوام ارتباط داشته باشم ولی اگه فکراشو کرده باشه و جدی واسه ازدواج باشه بهش فرصت میدم بیاد خواستگاری و آشنایی خانواده ها. نظر شما چیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شناختی ک ازش داری میتونی ی فرصت بش بدی

خوب بنظرتون الان بعد از شش ماه پیام داده من جواب بدم؟یا صبر کنم چند روز بگذره زنگ اینا بزنه یکم تلاش کنه؟

چون خودش یهو دیگه جواب نداد میگم یکم ادب بشه من خیلی منتظر موندم اونم منتظر بمونه یاد بگیره کارش اشتباهه 

اگه مشکلاتش زیاد باشه چطور میخواد بیاد خاستگاری؟من بودم ردش میکردم ثبات اخلاقی نداره

مشکلاتش قابل حله،و بیشتر هم خانواده اش فکرشو درگیر کردن فکر میکنه باید اول اونا سرو سامون بگیرن بعد برا خودش زندگی کنه، وگرنه خودش مستقله و شرایط شروع زندگی داره .

اره خودمم یکم نسبت به اخلاقش دو دل شدم