2777
2789

یعنی تو هر چیزی تا اونجایی که تونستند زیاده روی کردن 

هم آرایش بیش از حد هم نوع لباس هم دعوا و پریدنشون به همدیگه!

بعد چرا فکر می کنند شیک بودن لباس یعنی باز بودنش؟  

خیلی از لباس ها هستن که پوشیده هستن ولی شیک هستن!  

و چقدر هم همه اشون بدنشون خیس عرق هست 😂

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خود نمایی هست

رفتارهاشون برام خیلی عجیبه.   مثلا طرف کارشناس مد هست داره نظرش می گه و عیب و ایرادهای استایلش می گه بعد طرف می گه اصلا نظرت برام مهم نیست و مدام روش برمی گردونه! 

خب نظر داور گوش کن شاید تو ادامه مسابقه به دردت خورد! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چی هست فیلمه؟ کجا میده

کامل ندیدم چند تا تیکه اش تو یوتیوپ دیدم. شرکت کننده ها وحشی هستن مدام فقط می خوان بپرن به همدیگه ! 

من ورژن ترکیه ای قبلا دیده بودم اون خیلی جالب‌تر و خنده دارتر بود 

حیف مهناز افشار که خودش به همچین سطح پایینی رسونده

همین 👌👌👌

من چن تیکه کوچیک دیدم حالم بهم خورد لباسای عهد بوقی و ازاد ارایش دهه پنجاهی عرق هم که نگم

خیلی لختی و زشت لباس می پوشن  بدنشون هم که خیس عرق

من کلیپاشو اینستا دیدم 

ب نظرم همش فیلمه ،وگرنه پشت صحنه همشون باهم خوبن

اگه قرار باشه حاشیه درست نکنن دعوا نباشه ک جذابیت پیدا نمیکنه و بیننده

حتی لباساشون اکثرا مال خود برنامس و دخترا میرن انتخاب میکنن میپوشن

در کل همش واسه جذب بینندس 

بین داورا شیرین بی ادبترین و مارال با ادب ترینه و پدارم اصولی ترین نظراتو میده