2777
2789
عنوان

هرکی دوست داره خونه دار بشه بیاد

233 بازدید | 18 پست

سلام اینجا یه دورهمی واسه کسایی که خونه ندارن یا خونه بهتر میخان یا خونه اجاره ایی خوب میخان به هر جهت مشکل مسکن دارن یه ختم میذارم همه باهم شروع میکنیم و اینجا اعلام می‌کنیم  و برای هم دعا میکنیم تا خونه دار بشیم 

خداوند بسیااار بسیااار عظیم تر از حد تصورات کوچک ماست پس دست به دعا میشیم واز این قدرت بی نهایت میخاییم که به ما بنده های کوچک خ‌‌ود از خزانه بیکران غیبش آنچه را که دوست داریم برایمان مقدر کند 

سعی کنیم پربازدید کنیم تا مشکل مسکن خیلی‌ها به فضل وکرمش برطرف بشه  

پس با ما همراه باش 

من پایه  م عزیزم 😍😍😍💖

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول از همه خواندم نماز بسیاااااار بسیااار مهمه 

بخصوص تا جایی که امکانش هست اول وقت .....

پس اگه دوست داری خونه دار بشی لطف کن این واجب الهی رو حتما عامل باشی 

من هستم

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 

یاجوادالائمه” ۱۴ مرتبه بعد از نماز واجب 

پس 70 مرتبه این ذکر را تکرار کنید:

رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبارَكاً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

ما دعا میکنیم ولی باید خودت بیایی و زحمت دعاهای رو بکشی واسه خودت

ان شاالله حتما عزیزم

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم