2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا بیاید نظر بدید

62 بازدید | 4 پست

دخترا کسایی ک جدیدا عروسی  کردید  یا جدیدا کسایی ک عروسی رفتید

جز ایتم های آتلیه اسلاید شو هم هست اون چهارتا تابلو ک عکسارو میزارن روشون  حین مراسم تند تند رد میشه  من انتخاب نگردم گفتم هزینه اضافیه  گفتم‌بودجه نمیرسه اخه خیلی گرون افتاد هزینه اتلیه گفتم اینم ۸ میلیونه نزنمش  خرجشو بزنم ب جای دیگ واس عروسیم 

کسی اون وسط حواسش نیس ب اسلاید شو 

دوستمم گف من پشیمونم هزینه اضافی کردم تو نکن کسی اصلا یادش نمیاد عکسات چطور بوده یا حین مراسم همه حواسشون ب رقص و ایناس کسی توجه نمیکنه 

کسی بوده   اسلاید شوگزاشته پشیمون باشه 

یا نداشته پشیمون باشه ک ای کاش داشتم  

هزینه مضاعف 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

هزینه مضاعف

عا قربون  تایپیکت 

یه سمت ذهنم میگ نکن 

یه سمت ذهنم دعواس میگه بکن 

درگیرن کلا انگار مد شده همههههه دارنش لامصب اون سمت ذهنم میگن همه دارنش حتما خفنه چرا تو  انتخاب نکردی دیونه  ناراحت شو خودخوری کن دیونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عا قربون تایپیکت یه سمت ذهنم میگ نکن یه سمت ذهنم دعواس میگه بکن درگیرن کلا انگار مد شده همههههه د ...

این کارا رو عاملینش به صورت یه کار چشم و هم چشمی در آوردن تا یه کاسبی برای خودشون باشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

این کارا رو عاملینش به صورت یه کار چشم و هم چشمی در آوردن تا یه کاسبی برای خودشون باشه

دقیقا  یع عروسی رفتم اسلاید شو داشت یه عکس ازش دیدم فقط ایقد تند تند رد شدن یا وسط رقص بودم یا صحبت  هیچیییی مشخص نبود الانم حتی یادم نیس چی بودن با اینکه هفتع پیش بودا😑🤣