2777
2789
عنوان

چرا اینقد استرس دارم

67 بازدید | 11 پست

میخام از اینجا ب شهر دیگه ای برم میخان مدرسه مو ببرن دوس ندارم بخدا فقط گریه میکنم دوس ندارم مدرسه دیگه ای برم چیکارکنم 

|- ظاهر شادۍ داریمـ،..امآ اسیر دردیمـ.. :).. 🖇🖤

چون غریبه برات و داری از محیط امن خودت بیرون میری، خیلی عادی هست که اینقدر استرس داری ولی بنظرم وقتی بری و یا کوچولو بگذره میای اینجا تاپیک میزنی چقدر خوب شد عوض کردم مدرسه مو‌ و خوشحالی . عزیزم کلا تغییر سخت هست درکت میکنم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته ولی یکم بگذره کنار میای باهاش اگه مجبوری بری مقاومت نکن سعی کن خو بگیری با شرایط

ن اصلا دوس ندارم برم بخدا حالم بده اگ برن اونجا منو ببرن مدرسه جدید عمرن مگع درس بخونم ترک تحصیل میکنم وبعدش... 

ن اصلا دوس ندارم برم بخدا حالم بده اگ برن اونجا منو ببرن مدرسه جدید عمرن مگع درس بخونم ترک تحصیل میک ...

من خودمم مدرسمو که عوض کردم هیچ دوستی نداشتم یادمه تا چند ماه کارم شده بود گریه. ولی بهترین دوستامو همونجا پیدا کردم

چون غریبه برات و داری از محیط امن خودت بیرون میری، خیلی عادی هست که اینقدر استرس داری ولی بنظرم وقتی ...

درسته ولی من اصلا دوس ندارم برم چون همه دوستام اینجاهستن اونوقت من شاهرود برم ک چی بشه 

من خودمم مدرسمو که عوض کردم هیچ دوستی نداشتم یادمه تا چند ماه کارم شده بود گریه. ولی بهترین دوستامو ...

خوبه معمولا چن شب ب فکر خودکشی هم هستم خیلی خستم