2777
2789
عنوان

افسردگی شدید بعد از زایمان زودرس

167 بازدید | 16 پست

من بارداری دوم ناخواسته بود یه پسر دارم این یکی دختر بود خدا میدونه چقد‌ذوق داشتم براش اما هفته ۲۵ فرشته کوچولوم رفت زایمان زودرس شدم هفته ۱۹ هم اورژانسی سرکلاژ شده بودم،ولی نموند خیلی داغونم خیلی هروز چندین ساعت فقط گریه میکنم فرشته کوچولو ندیدم بغلش نکردم دارم دق میکنم کسی بوده شرایط من باشه؟ کی خوب میشم 😢 

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

خواهر منم توی 6 ماهگی پسرشو از دست داد سعی کن باشوهرت بیشتر گرم باشی تا یادتون بره چون اونم قطعا ناراحته و با گذشت 3 ماه حالت خوب میشه قشنگم... اون توی بهشت منتظر تو میمونه بعد از 120 سال🌹❤️

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری خیلی سخته

اما نشین خود به خود خوب بشی برو دکتر حتما

خود به خود نمیشع

من بعد زایمان  که بچه ام سالم بود له خاطر حرف های اطرافیان افسردگی شدید گرفتم ولی نمیدونستم چمه 

اون زمان نمیدونستم افسردگی بعد زایمان هست حتی

ولی تا دوسالگی بچه ام حالم بد بود تازه نشستم درس خواندن ارشد خواندن که حالم خوب شد

برو دکتر بهت دارو بده  حتما  لازمه 

خواهر منم توی 6 ماهگی پسرشو از دست داد سعی کن باشوهرت بیشتر گرم باشی تا یادتون بره چون اونم قطعا نار ...

🥺عزیزم خیلی ناراحت شدم برا خواهرتون،مجدد باردار شدن؟ با اینکه خیلی عذاب کشیدم سر زایمان ولی فکر میکنم فقط بارداری مجدد میتونه حالمو خوب میکنه

حق داری خیلی سختهاما نشین خود به خود خوب بشی برو دکتر حتماخود به خود نمیشعمن بعد زایمان که بچه ام س ...

میترسم دارو بخورم وابسته بشم چون سر زایمان اولمم وسواس فکری داشتم قرص شروع کردم چند سال طول کشید تا قطع کنم

میترسم دارو بخورم وابسته بشم چون سر زایمان اولمم وسواس فکری داشتم قرص شروع کردم چند سال طول کشید تا ...

هستن داروهایی که وابسته نشی

و بتونی کم کم کمتر کنی تا قطع کنی

نمیدونم من تجربه ندارم اما دوستم که دکتر رفته یود راضی بود واقعا از دارو خوردن

هستن داروهایی که وابسته نشیو بتونی کم کم کمتر کنی تا قطع کنینمیدونم من تجربه ندارم اما دوستم که دکتر ...

ممنون عزیزم حتما اگه بهتر نشم میرم روانپزشک

ناراحت نباش عزیزم خدا پسرتو برات نگه داره قسمت نبوده دخترت الان بیاد... تایمش که بشه باز باردار میشی ...

انشالله عزیزم ممنون از دلگرمیت😢

عزیزم چند وقته این اتفاق افتاده ؟ اگ ۳ ماه رد شده و خوب نشدی حتما تراپیست برو چون ممکنه این افسردگی روت بمونه یا تشدید بشه ❤️

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

انشالله عزیزم ممنون از دلگرمیت😢

فدات قشنگم 🥰😍 افسرده نشو که چاق بشی خواهر من باشگاهشو بعداز سقطش شروع کرد و کلی خوشگل کرد بعد چند سال دوباره باردار شد... مهم خودتی نه بارداری مجدد

⛔️درخواست دوستی ندید🚫