2777
2789

نظر من اینه اصلا بحث مالی نیست تصور کنید اون نون شام شبشون بوده هم  نانوایی ها هم بسته شده  هم حوصله و پای رفتن به راه دور رو نداشته بعد اسی اون تاپیک خیلی راحت گفته پبرزن فلان حالا معلوم نیست بنده خدا چند ساله بوده

کلا دیگران می‌تونند جواب سلام ندن و کاملا فاز بی توجه باشند قضاوت نکنیم 

کاربری دست دو نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من دیگه قد یه کف دست کسی رو سیر نمیکنهباید یه تیکه میداد دست بچهحالا اون خانمم منظورش این نبو ...

آره شاید اون دقیقه فکرش نرسیده 

حرف اینه بابت ترک‌ مستحب نباید از کسی ناراحت بود 

کاربری دست دو نفره

من میخواستم یه چیزی بگم 

خودم بچه دارم و همیشه این موضوع مسئله زندگی من بوده

اینکه تو خیابون هر کی بچه منو میبینه یه شکلات یا خوراکی میده به بچم😭😭😭 شکلات برای پسرم سمه  ، ینی کافیه یدونه شکلات بخوره تا بشینه شب تا صبح گریه کنه که دندونش درد میکنه 

یکبار سوار تاکسی شدم یک پیر زن و پیرمرد بستنی حصیری خریده بودن داشتن تو ماشین میخوردن وقتی پسر منو دیدن پیرزنه از پایین بستنی نصف کرد داد به پسرم( درسته پایینش دست نخورده بود ولی من چندشم شد😭😭😭😭😭😭😭

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

یه خانومی کنار همسرم عمل شده بود . اتاق مراقبت های ویژه 

التماس میکرد جیگرم میسوزه یه میوه به من بده 

یه هلو انجیری تو کیفم بود دلم سوخت بهش دادم .

ساعت ملاقات که پسرش اومد التماس میکرد برای من میوه بیار 

پسرش دعوا که تو قند داری میوه ممنوعه

اونجا فهمیدم چه اشتباهی کردم .فقط دعا کردم اتفاقی براش نیفته. به کسی چیزی ندید . حتی اگه درخواست کردن

ما نمی‌دونیم طرف چه شرایطی داره

راضی باش به رضای خدا 
یه خانومی کنار همسرم عمل شده بود . اتاق مراقبت های ویژه التماس میکرد جیگرم میسوزه یه میوه به من بده ...

اینطور مواقع باید سوال کرد و ما ضامن دروغگویی مردم نیستیم 

کاربری دست دو نفره