2777
2789

پس از بقیه انتظار نداشته باشید واقعا....

کلا بحثم روی انتظار نداشتن هست وگرنه که چقدر خوبه به بچه ها و همه محبت کنیم 

بچه کلا دوست داشتنیه و باید بهش محبت کرد بچه خودتو بقیه هم نداره

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه کلا دوست داشتنیه و باید بهش محبت کرد بچه خودتو بقیه هم نداره

این که آره 

ولی منظورم چیز دیگه ای بود ، یکی شاید حوصله سر و صدا بچه شما رو نداشته باشه سرش داد بزنه براش مهم نباشه و خیلی چیزا 

درسته ولی گاهی مقایسه میشن و این فرد آزار میده.وگرنه کسی توقع ندارن زوری یکی بچش دوست داشته باشه

آره میدونم چی میگید ، مقایسه کردن یه رفتار با شدت دور از وجدانه ، مثل اینکه کسی توهین کنه ، کلا منظورم عدم توقع از دیگران بود 

آره میدونم چی میگید ، مقایسه کردن یه رفتار با شدت دور از وجدانه ، مثل اینکه کسی توهین کنه ، کلا منظو ...

درسته ولی نمی دونم مادری یا نه ولی مادر رو بچش حساسه .چه خوبه حداقل جلوش مراعات کنیم خیلی وقتا بوده من بچه ای دوست نداشتم ولی به ظاهرم که شده ابراز محبت کردم که دل مادر نشکنه

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

درسته ولی نمی دونم مادری یا نه ولی مادر رو بچش حساسه .چه خوبه حداقل جلوش مراعات کنیم خیلی وقتا بوده ...

من مجردم ، آره متوجه هستم چی میگید اینکه وظیفه وجدانی فرد هست . ولی بعضی مادرها پر توقع هستند هیچ کاری به بچشون ندارن انتظار دارن همه رفتار و کارا و سر و صدا و شلوغی و دست زدن به همچی بچشون تحمل کنند دیگران ....