2777
2789

انقدر خوردم همه رو الان بالا آوردم هنوزم گشنمه چ گهی بخورم لین چه کوفتی بود من خوردم 

قد وزن بگو یهوی ادم ک نمیتونه پرکنه معده باید اولش گشادکمی بعدا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چجوری اشتهای شما رو باز کرده؟من خوردم تاثیری نداشت

ظاهر جعبه قرص رو میگی عزیزم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اشتهای شما رو باز کرده؟من خوردم تاثیری نداشتظاهر جعبه قرص رو میگی عزیزم؟

یک ساعته دارم میمیرم هرچی میخورم سیر نمیشم انقد معدم پر شد رفتم بالا آوردم 

قرص مخمر ابجو هلث اید 

وزنم خوبه 55 قدم 150 من برا چاقی صورت خوردم

جوانه گمدم گفتن ک خوبه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چجوری اشتهای شما رو باز کرده؟من خوردم تاثیری نداشتظاهر جعبه قرص رو میگی عزیزم؟

دوسداری چایق بشی خوش اشتهابشی؟

خب چرا جون مادرهای ما؟؟؟؟ 

من که قبلاً میخوردم اصلاً مثل شما گرسنه نمیشدم که هیچی سیرم نکنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خب چرا جون مادرهای ما؟؟؟؟ من که قبلاً میخوردم اصلاً مثل شما گرسنه نمیشدم که هیچی سیرم نکنه

چقد خوب کاش اینجور بودم منم من میخاستم برا صورت بخورم الان دیگه نمیتونم بخورم اینجوری مث گاو غذا بخورم صد کیلو میشم

دوسداری چایق بشی خوش اشتهابشی؟

آره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
یک ساعته دارم میمیرم هرچی میخورم سیر نمیشم انقد معدم پر شد رفتم بالا آوردم قرص مخمر ابجو هلث اید

جلدش چه رنگیه؟قهوه ایی و سفید؟

چقد خوب کاش اینجور بودم منم من میخاستم برا صورت بخورم الان دیگه نمیتونم بخورم اینجوری مث گاو غذا بخو ...

شاید هم برند قرص ها متفاوت بوده نمیدونم والله

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............