2777
2789

؟

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

بدون تو نمیتونه زندگی کنه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که رابطه نخواد مخصوصا تو دوران دوستی ..هم‌عاشق هم وابسته..تو رو هم واسه خودت میخواد

تو ازدواج چطور 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
تو ازدواج چطور

تو ازدواج مخصوصا تو نامزدی  ..همش میخواد بهت پیام بده مخصوصا صبح وقتی بیدار میشه ..یا شب زمان خواب..وقت آزاد گیرش میاد همش میخواد باتو باشه ،سلایق و علایقت و میفهمه وخیلی چیزای دیگه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

همین که رابطه نخواد مخصوصا تو دوران دوستی ..هم‌عاشق هم وابسته..تو رو هم واسه خودت میخواد

نه دوست پسر من ۸ سال با من دوست بود رابطه جنسی نخواست اما اخرش نگرف پس به اون نمیشه اکتفا کرد که رابطه جنسی نمیخواد یعنی من میخواد اما میشه روش یه سی درصدی فکر کرد که شاید میخواد اما صدرصد نمیشه گف

نه دوست پسر من ۸ سال با من دوست بود رابطه جنسی نخواست اما اخرش نگرف پس به اون نمیشه اکتفا کرد که راب ...

8 سال عمر ادمیزاد خیلیه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من تو گذشته نفرینش ‌کردم طلاق گرف اما دیگه الان مهم نیس برام

ی کارایی ی تاوانی داره دیگه.نبایدم مهم باشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

نه دوست پسر من ۸ سال با من دوست بود رابطه جنسی نخواست اما اخرش نگرف پس به اون نمیشه اکتفا کرد که راب ...

چرا خودتو نگرفت ؟ رفتارا خوب دیگ ای داشت ؟