2777
2789

توروخدا بگین چیکار کنم از دست این عقده ای دیوونه شدم 

دوستم چند ماه پیش منو هم از فالوراش هم از فالویینگ هاش پاک کرد بی دلیل

بعد اومد پیجشو داد گفت فالو کن نکردم بازم گفت چی میشه فالو کنی من پیدات نمیکنم منم بهش پیام دادم بازم درخواست نداد آخر سر خودم فالوش کردم قبول کرد بعد پاک کرد دوباره گفت فالوم کن بازم کردم 

این بار سر اینکه من اون شخصی که فالو کرده رو فالو کردم منو از پیجش ریمو کرده میگه میشناسی کیه چرا فالو کردی😐

منم آنفالو کنم یا بزارم ببینه و بسوزه؟؟

تازه دقیقه نود قرارمونو کنسل کرد چون پدر و برادرش اجازه نداده بودن و دعوا کرده بودن بعد پررو پررو تو روم نگاه میکنه میگه من آزادم هیچی نشده خودم دلم نخواست بیام باهات

به روش بیارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کاری نکردی دوستت این کار رو کنه؟

من خودم ی دوست فًول روانی داشتم امار کل پسرای اینستا داشت بعد پسر عموم من رو فالو کرده و بود این منو باز خواست می کرد چون پسر عموم رو فالو داره چرا پسر عموم من رو فالو کرده 

یا شماره و ایدی خواستگارام  رو می خواست 

همچین رفتاری داره؟

خودت کاری نکردی دوستت این کار رو کنه؟من خودم ی دوست فًول روانی داشتم امار کل پسرای اینستا داشت بعد پ ...

دقیقا همینه

با اکانت فیک به نامزدم پشتم بد گفته بود دستش برام رو شد ولی به روش نیاوردم

دقیقا همینهبا اکانت فیک به نامزدم پشتم بد گفته بود دستش برام رو شد ولی به روش نیاوردم

وای عجب تو مخی عفریته ای هست ببین این همش پیج مم رو چک می کرد ببینه کی منو فالو کرده دقیقا در این حد فضول بود 

همش هم دنبال پسربازی بود و به من حسادت می کرد مثلا من می گفتم تو فلان چیز مهارت دارم می گفت اره منم باید حتما اون چیز رو یاد بگیرم