2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا قصدشو دارن

146 بازدید | 19 پست

خیلی برام سواله که چجوری تودوران دوستی ، نامزدی ، عقد این همه زمان

نفهمیدین طرف بی اعصابه، چشمش کثیفه یا بدردتون نمیخوره 

و‌بعد که رفتید زندگی‌کردید متوجه شدین 

چجوری متوجه شدین طرف آدم زندگیتون اشتباه انتخاب کردین؟ 

لطفا گنگ نگید تفاهم نداشتیم فلان 

دقیق تجربه هاتون بگید

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه خیلیا درست تحقیق نمیکنن،جامع و کامل

یا اینکه میفهمن اما به خاطر آبرو توی نامزدی و عقد بهم نمیزنن

یا مثلا بخاطر دوست داشتن طرف اشتباهاتشو نادیده میگیرن

دختر جاریم حتی تو عقد هم مشکل داشت تا دم طلاق رفت ولی طلاق نگرفت ازدواج کرد و چندین سال با قهر و دعو ...

زن و‌شوهری که‌مشکل داره و دعوا دارن بزرگترین اشتباه اینه که بچه بیاریم‌درست میشه.. اون طفلک‌چ‌گناهی داره 

زن و‌شوهری که‌مشکل داره و دعوا دارن بزرگترین اشتباه اینه که بچه بیاریم‌درست میشه.. اون طفلک‌چ‌گناهی ...

حتی ازدواجشونم اشتباه بود کلی مشکل داشتن با این حال بچه دار شد‌

شرایط مالی خانواده‌ی خودشم اصلا خوب نیست و تو خرج خودشم مونده و حالا مونده که بچه رو چیکار کنه نگه داره یا بده به باباش

ببین یه مثال بزنم برات خواهرم. این طلاق مال سال ۹۵ه و ازدواجشون مال سال ۸۹ یعنی شش سال زن و شوهر بودن. یهو شوهرش بعد ۴ سال از ازدواج که همه چی عادی بود شروع کردن مذهبی شدن، خواهرمو اجبار کردن که چادر بذار، مادر و خواهراش بیان بشینن تو خونه که خواهرمو قانع کنن نره سرکار! این رفتارا اصلااااا برای ما تعریف نشده بود. شبا نمیومد خونه میگفت هیات رفتم آدمی که تا دو ماه قبلش مهمونیش به راه بود. فضولی و محدود کردن و بدرفتاری خانواده و… تا اینکه تو مراحل دادگاه فهمیدیم قرار بوده ارث عموی مجرد آقا برسه بهش و ایشون شرط کرده بوده که باید وارثم نمازخون باشه. تیر آخرم البته خیانتش بود و خواهرم جدا شد.

(ما اصلا خانواده مذهبی نیستیم و اصلا بدونیم کسی این مدلی متعصبه باهاش معاشرت عادیم نمیکنیم چه برسه ازدواج. خواهرم شوک شده بود)

خب خیلیا مشکل دارن بخاطر حرف مردم و خانواده ادامه میدن تهش میشه طلاق با بچه ..یا اون موقع ها خیلی چیزا به چشم نمیاد مثل رفتار مادر شوهر خواهر شوهر .نداری ..خستگی مرد و کمبود عاطفی اینا توی پرسه عقد و نامزدی پر رنگ نیست یا چشم و هم چشمی فامیل و حرفه‌ای بعد عروسی که از کاه کوه میسازن یا بقیه یا خوده زن و مرد 

ببین یه مثال بزنم برات خواهرم. این طلاق مال سال ۹۵ه و ازدواجشون مال سال ۸۹ یعنی شش سال زن و شوهر بود ...

الان خواهرت چطورع؟ ازدواج کرده شغلش کجا پیش برده

خب خیلیا مشکل دارن بخاطر حرف مردم و خانواده ادامه میدن تهش میشه طلاق با بچه ..یا اون موقع ها خیلی چی ...

بدترین اشتباه اینه که فکر‌میکنن بچه بیارن درست میشه