2777
2789
عنوان

وضعیت این کنکوری چطوره بنظرتون

133 بازدید | 10 پست

کسی که تو سال اول کنکورش تراز کنکورش بشه 8384

نمرات نهایی اش هم

ادبیات ۱۸.۷۵

ریاضی۲۰

فیزیک۱۸.۷۵

عربی ۱۹.۷۵

زبان۱۹.۷۵

دینی ۲۰

شیمی ۱۹.۷۵

سلامت ۱۹ 

بنظرتون وضعیتش چطوره؟! اینم در نظر بگیرید که هیچ کلاسی نرفته و فقط خودش خونده

(برای من نیست من خودم دانشجوام)

بمونه پشت خوبه یا نه؟

خوبه دیگه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

به نظرم خوبه چرا بمونه پشت

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هست پرستاری میخواد یکی پزشکی یکی مدیریت

هرچه میخواد انتخاب کنه اگه قبول شد بره

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

احتمالا تعهدیشو بیاره

احتمالا چیه امسال تاثیر نهایی ۶۰بوده قطعا میاره😟چرا میخواد بمونه آخه سال بعد شرایط خیلی سخته شی درس یازدهم تاثیرداره اینا میخوان کلشو امتحان بگیرن ار پشت کنکوریا

درجستجوی‌عدالت...

لطفاً دلیل تونو میگین؟ یعنی امکان داره پسرفت کنه

چون سال بعد هم یازدهم رو باید ایجاد سابقه کنه هم دوازدهم رو ترمیم کنه. ترمیم نکنه هم نمیشه چون نمرات امسال برای سال بعد تراز پایین تری میده. کلا خیلی کارش سخت میشه

Entp💅