2777
2789

میگم منو ببر دکتر داشت جونش درمیومد ننش زنگ زد سریع رفت شوهر بیشعورم بعدشم میگه مگه تو چته بری پول تو جیب دکتری بریزی ویتامین بگیری اینقدر عوضی و بی مخهههه حدددددندارههعه منو پیر کرده خودشو خانوادش خدامحوشون کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تو دکتری تشخیص میدی

بگو پولو بده خودت نیاز نیست بیای 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ان شاالله یه مرض بگیرن دربه دربشن پول دوا دکتر بدن

ان شاءالله مخصوصا ننش ان شاءالله زودتر میمیره شوهرتم از درد ننش دق میکنه میره برای همیشه وردستش

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

خودتم دلت پره مثل اسی

اخه اون زنیکه نمیگه برای چی باید زنگ بزنم پسرم که زن داره زندگی داره مگه شوهر نداره شوهرش گوربه گور شده خودش بره والا اینا از ما سرحالترن 

نه ناراحت اسی شدم مریضه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

خودتم دلت پره مثل اسی

منم اول ازدواجم کمرم گرفته بود بعد شوهرم گفت به ننش باید ببرم دکتر اونم گفت نه معازه رو برو باز کن شوهرمم گفت پس خودت بیا ببرش اونم زنگ زد چی شده پماد دارم بیارم گفتم نمیخاد از اون‌به بعد به بدترین حالت افتاد نه زنگ زدم نه رفتم یه دهنی ازشون سرویس کردم  البته گوهخوری زیاد میکرد زنیکه چند وقت درگیری داشتیم اما نشوندمش سرجاش