2777
2789

چند نفر گفتن اگه ازش بگیری دیگه شیر نمیخوره

دو سالش چند بارم امتحان کردم با لیوان اصلا قبول نمیکنه...

لیوان اموزشی و نی دار هم داره ولی نمیخوره.

از طرفی نمیخوام شیرشو قطع کنم شیر پاستوریزه رو منظورمه

از طرفی همش استرس دارم وابسته بمونه به شیشه 

تا چند سالگی بدم با شیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من نزدیک ۴ سالشه هنوزم شیشه میخوره البته با لیوانم میخوره مشکلی نداره ولی گاهی مثلا دراز کشیده ...

عه همه هی میگن بچه رو از شیر گرفتم

من استرس میگیرم این وابسته بمونه

میدونی شیرش تموم میشه هی خالی میک میزنه

ممیدونی واس خواب خیلی بهش وابسته اسحتی وقتی تموم میشه میک میزنهمیگم نکنه رهاش نکنه بزرگ شه سخت بشهول ...

بچه داداش من تا ۶سالگی تو شیشه خورد دیگه نخورد هر بچه ای یه جوره مثلا بچه من ۲۶ماهشه ولی از شیشه خوشش نمیاد اذیتش نکن دیگه یه جا خسته میشه

عه همه هی میگن بچه رو از شیر گرفتممن استرس میگیرم این وابسته بمونهمیدونی شیرش تموم میشه هی خالی میک ...

باید پستونک و جایگزین کنی ولی بعد باز ممکنه به پستونکم وابسته بشه😁   جاری من شیشه بچشو قایم کرد گفت نمکی برده.   بچشم دو سه دفعه اول گریه میکرد ولی بعد از سرش افتاد.