2777
2789
عنوان

سالگرد عضویتم مبارک😜🤭

75 بازدید | 11 پست

یادش به خیر یه زمانی این سایت واسه پرسیدن سوالات زنانه یا مربوط به بارداری بود، حالا دیگه کی روش میشه از اینا سوال ها بپرسه از بس پسر نوجوان عضو اینجا شدند😐😶‍🌫️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

پرااام اینقد قدیمی ندیده بودم🌚 ۹ سال

سیلام خانومی 🎀

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ده تا کاربری پوکوندیم چجوری دووم آوردی

همین

من ی بار دیگه این کاربریم تعلیق بخوره تعلیق مشکی میخوره میرم رو هوا 🌚😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

یه اسفند دود کنم واسه خودم😂😂

چشم نخوری 😂

یکی از کاربرای اینجا تاپیک قومیتی گذاشته بود بهش گفتم عجب شانسی داریاا من بودم تعلیق میشدم همون لحظه تعلیق شد😂🙂‍↔️

همینمن ی بار دیگه این کاربریم تعلیق بخوره تعلیق مشکی میخوره میرم رو هوا 🌚😂

من تعلیق مشکی شم دیگه سیمکارت ندارم کاربری آخرمم با سیمکارت شوهرمه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...