2777
2789
عنوان

بیاین نظرتونو بگین

200 بازدید | 20 پست

قبلا یعنی ۲سال پیش یکی بهم پیام میداد(من این حسو داشتم که انگار روم کراشه) مودبانه حرف میزد

حرف غیر عرف نمیرد اصلا و ابراز احساسات هم نمیکرد. ولی همش یه چیزیو بهانه میکرد و بهم پیام میداد

منم سبک بازی نکردم اصلا. گرم نمیشدم باهاش خلاصه بعد یه سال خودبه خود سردشد و گفت که دیگه بهم پیام نمیده منم گفتم کار خوبی میکنین میخواستم بگم که به من پیام ندین

(ولی منم احساس پیدا کرده بودم بهش همین الانم همیشه دریادمه)

و بعدها از دیگران شنیدم که رفته به چن نفر پیشنهاداشنایی داده و...

و میرفتم بیوشو و پروفایلشو چک میکردم قبلا حرفاهای عاشقانه میراشت رو پروفایل و بیوش،(البته اون نمیدونه که من شماره شو دارم)ولی الان حرفهای شکست و ناراحت کننده میزاره. مثلا این متنو تو بیوش نوشته(واسه کسی دلتو به دریا بزن که چشماش دنبال مرداب نباشه ......)

به نظرتون چیه

چه اتفاقی براش افتاده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رلش بش خیانت کرده

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

خوب مرد هولیه 

معلوم نیست با کیه الان

دیده بهش جواب مثبت نمیدی رفته با بعدی

موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒

خوب مرد هولیه معلوم نیست با کیه الاندیده بهش جواب مثبت نمیدی رفته با بعدی

اخه از رفتاراش هولی ندیدم رفته به چن نفر دیگه پیشنهاد ازدواج داده اونا قبول نکردن

این بازی همه پسراست من هیچ وقت اونی که اول اومد و یه کاری کرد من حس پیدا کنم و بعد یهو غیبیش زد  رو نمیبخشم هیچوقت اون تمام فرصت ها رو ازم گرفت نمی دونم کارما پس میده یا نه ایشاالله که بده 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
این بازی همه پسراست من هیچ وقت اونی که اول اومد و یه کاری کرد من حس پیدا کنم و بعد یهو غیبیش زد رو ...

کارماشو میبینه خدا بی جواب نمیزاره

منم بعد اینکه این آقا رفت خیلی جاها دیدم شکستنش،حتی دوستای پسر خودش

چرا؟

کسی که پیوی تو میاد پیوی هزارنفر دیگه هم میره عزیزم اگر واقعا می خواست دست پدر و مادرش رو می گرفت می امد خواستگاری پس این ادم ارزش فکر کردن هم نداره خودت رو فریب نده عزیزم!