2777
2789
عنوان

نر ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیرای سرگردان نریزید تو تاپیک موضوع در مورد شماست ولی طرف صحبتم شما نیستید سیکتونو بزنید😂

ظاهرا مشکلت صرفا تروما نیست. کلا تربیت نشدی.

مثل زن‌ستیزها که بی‌فرهنگ و عقده‌ای هستن. تو هم لنگه همونایی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ریدن به این آدم مستحب

حیف ریدنم بخدا اینا مریضن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

از یه نر نون نخر میوه هم نخر  قصابیِ هم نرو این نرها هستن گوسفند میچرونن بعد ذبح میکنن سوار تاکسیه یه نر هم نشو وووووو...........

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
کیرای سرگردان نریزید تو تاپیک موضوع در مورد شماست ولی طرف صحبتم شما نیستید سیکتونو بزنید😂

عزیزم شما مشکل داری ناراحت نشو

اما با این اخلاق نسلت منقرض میشه

پدر برادر...اینا هم هستن دیگ ینی از اونام متنفری؟

درسته ی سری مردا بدن

ولی دلیل نمیشه بقیه اشونم بد باشن

همونجور ک همه ی زنا خوب نیستن

بعد شما جواب خانومارم خوب نمیدی انگا دعوا داری 

شاید بخاطر سختی شغلت باشه بلاخره کارتوبیمارستان سخته و صبر و از ادم میگیره

شما تو اجتماعی شاغلی حتی اگه ضربه هم ازشون خورده  اینجوری نمیشه که ترو خشک و با هم نسوزونید  تو بیمارستان مرد یا زن مردم به اندازه کافی درد  مشکل دارن دیگه شما اذیت نکنید 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

وای اسی عصبانیتت مشهوده

ولی من خیلی خندیدم از طرز بیانت

آخه ک... یرگردان😅🤣🤣

نمونه بارز جمله تحصیلات شعور نمیاره

اخ ❤️❤️❤️❤️❤️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂