2777
2789
عنوان

اقدامی های فروردین و منتظران موعد بارداری بیان تو باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9448 بازدید | 1077 پست
سلام خانوما منم امروز موعدمه ینی۱۷ دعا کنید پری نیاد  کیا باردارن علایم چی بوده بیان بگن یکم& ...

خواهشن به علاعم توجه نکن

این به من اثبات شده

من سر بچه ی اولم یه سری علاعم داشتم...

ماه پیش پری نشدم و تمام اون علاعم بچه ی اول رو هم داشتم اما باردار نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سیکلت چند روزست؟؟ چند سیکل اقدام داشتی؟

عزیزم مت همیشه 32روزه بودم از وقتی اقدام کردم همه چیم بهم ریخته ماه پیش سیکلم 20روزه بود شب درمیون اقدام داشتم ولی روز 10تا15دوره مسافرت بوذم نشد بریم اقدام امیدوارم تخمک گزاری تو اونروزها نبوده باشه

عزیزم مت همیشه 32روزه بودم از وقتی اقدام کردم همه چیم بهم ریخته ماه پیش سیکلم 20روزه بود شب درمیون ا ...

منم از وقتی اقدام کردم بهم ریخته...خیلی بده

اما کیتم روز۱۲ مثبت شد

اره دیگه انشالله فروردین همه مامان شده باشن.باهم بریم زایمان...

انشالله من 6"اردیبهشت عروسی خواهرمه میخوام هایلات کنم میترسم حامله باشم باید منتظر بشم ببینم چی میشه

منم از وقتی اقدام کردم بهم ریخته...خیلی بده اما کیتم روز۱۲ مثبت شد

منم روزهای حساس سیکل رفتم مسافرت واسه همین زیاد امید ندارم. ولی چنذ روز زیر دلم خیلی درد میکنه

انشالله من 6"اردیبهشت عروسی خواهرمه میخوام هایلات کنم میترسم حامله باشم باید منتظر بشم ببینم چی میشه

مبارکا باشه گلم.اره صبر کن روز ۱اردیبهشت یه آز خون بده جوابش هرچی باشه درسته که فرصت برای رنگ باشه

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀