2777
2789

شیفت صبح هستم وسوسه ام گرفته یبار سیب زمینی سرخ کرده ببرم از شب قبل درست کنم فردا صبح ببرم چون صبح وقت نمیشه می‌توانم ببرم بنظرتون؟؟؟؟

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبح یه نیم الی یک ساعت زودتر بیدارشو درست کن

آخه سیب زمینی اینجوریه که دیر سرخ میشه وایه همون میخوام این کارو بکنم 

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠

آخه سیب زمینی اینجوریه که دیر سرخ میشه وایه همون میخوام این کارو بکنم

من معمولا هرزمان برای پسرم خواستم لقمه بزارم صبح زودتر بیدارمیشم تااماده کنم چون بنظرم غذا گرمترمیمونه. اگه برات سخته پس همون شب درست کن

مدرسه من کتابخونه داشت و اکثرا تا شب میموندیم و ناهار میبردیم ولی طبق تجربم سیب زمینی مونده خوب نمیش ...

نه اتفاقا مامان من سیب زمینی سرخ میکنه کنار قیمه سیب زمینی ش که اضافه میاد میزاره یخچال منم فرداش میفرتم میخوردم یواشکی مزه اش اونقدر تغییر نمیکنه بنظرم