2777
2789

آخه دختر من موهای زائدش خیلی زیاده روی قسمت های دست و کل پا کمر شکم و خیلییی کم سینه مو داره ولی در کمال تعجب و البته خوشبختانه صورتش مو نداره یعنی فقط در حد یه کوچولی بین ابرو و اینم بگم که پوستش سفیدس.

بعد من خودم موهای زائد خیلیی کم دارم پدرش کم داره و نمیدونم چرا اینقدر پرموئه البته خوب من اصلا نگرانی در این مورد ندارم چون یه چیز طبیعیه و همه دارنش ولی خودش خیلی ناراحته از این موضوع و مدام اعصاب منو خورد میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه خودمم توی این سن پرمو بودم اما یکم کمتر دیگه شکمم و اینا مو نداشت ولی الان ندارم به نظرتون اونم به من رفته؟ اصلاهمچین چیزی میشه؟ یا من دارم اشتباه میکنم؟؟

تا دوران بلوغ صبر کن از دیدی پریودش بهم ریخته هست ببرش دکتر من اینطور بودم تنبلی تخمدان داشتم 

چون پوستش سفیده نگران نباش لیزر رو پوست سفید و موی سیاه و زاید خیلی خوب پای میده 

الان یه دونه مو هم ندارم رو بدنم چند سال پیش لیزر کردم 

تا دوران بلوغ صبر کن از دیدی پریودش بهم ریخته هست ببرش دکتر من اینطور بودم تنبلی تخمدان داشتم چون پو ...

پریودش که خیلی بهم ریختس دو سه ساله پریود میشه خیلی زود پریود میشه یعنی بخاطر همونه؟

پریودش که خیلی بهم ریختس دو سه ساله پریود میشه خیلی زود پریود میشه یعنی بخاطر همونه؟

بخاطر همین موضوع هم بردمش دکتر گفتش نه تنبلی تخمدان نداره ولی در معرضشه باید ورزش کنه و پیاده روی کنه