2777
2789

وضع مالی همسر اون زوج ها خیلی هم خوب نیست اما پدراشون بشدت حمایت میکنن جوری که تمام پول خواستگاری و اینارو پدراشون دادن و حتی پسایل خونشونو میخرندو خونه میسازن براشون

خانواده نامزد من هیچ حمایتی نکردن هرکاری کرده نامزدم کرده 

و خب مشخصه که تو عروسی و خونه ما خیلی از اونا عقبیم خیلی ناراحتم چون مشخصه اونا همه چیزشون عالی میشه ولی ما هنوز نمیدونیم قراره کجا زندگی کنیم ..

میشه برای کار همسرم دعا کنید جور بشه🥺

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

مقایسه آفت زندگیه

دست بالای دست بسیاره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه آفت زندگیهدست بالای دست بسیاره

خیلی سعی میکنم نکنم ولی ماجرا اینجاس که خودشون هیچی ندارن همش خانواده هاشونن همین

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین حمایت خانواده خیلی خوبه ولی بعضی وقتا این حمایت مجوز دخالته . یعنی طرف میگه پول همه چی رو من میدم پس حق دارم توی همه چی نظر بدم و شما هم مجبوری گوش کنی و حق اعتراض نداری . شما این وضعیت رو نداری . یعنی منتی روی سر شما نیست دیگه .

به جز این هیچ وقت شرایط خودت رو با بقیه مقایسه نکن . بالاخره شما وضع مالی همسرت رو دیدی و انتخابش کردی پس باهاش کنار بیا و فکرت رو مشغول این مقایسه ها نکن . ان شاالله که خوشبخت باشی کنار همسرت و آرامش داشته باشید کنار هم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

تو نی نی سایت پدر و مادر بچه رو حمایت نمیکنه حتی وقته یکی نوه دار شد هم وظیفه بردن هدیه و ... اینا نداره 

و اما تو دنیای واقعی ... 

شما حق داری ، خانواده همسر منم به کتفشون بود درحالی که اگه فقط یه خورده کمک میکردن من میتونستم عروسی بگیرم یا حداقل عقد ابرومندانه ای داشته باشم ولی نکردن داشتن و نکردن ! 

یه دوره خیلی ناراحت بودم الان میبینم همسرم خیلی با تلاش تر و باهوش تر از بقیه پسرایی هست که حمایت شدن 

همه اونایی که منو دوره نامزدی مسخره کردن و دلمو شکوندن الان تقریبا جلو ما عقب مونده مالی محسوب میشن 

توهم تمرکزتو بزار روی زندگی و پیشرفتت دیگه هر کی بهتر از تو بود بود ، فقط نزار  چرت و پرت بگن ملت 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

تو نی نی سایت پدر و مادر بچه رو حمایت نمیکنه حتی وقته یکی نوه دار شد هم وظیفه بردن هدیه و ... اینا ن ...

مرسی عزیزم😓