2777
2789

سلام مامانا

چند روزی هست عذاب وجدان دارم من ی پسر ۵ ساله دارم تو این دو سال تابستونا میرفت مهد کودک ، کلا پسرم از وقتی دنیا اومد خیلی نق میزد و رفتار باهاش خیلی سخت بود، به قول مشاورش خیلی بچه پر چالشی هست، هر روز میرفت مهد بعدش میومد خونه عصبانی من نمیرم خیلی باهاش درگیری داشتم حالا بچه دارم بچم نوزاده، واقعا یادم میاد به مهدکودک که میرفت که چقدر دردسر باهاش داشتم دیدم واقعا با ی نوزاد اصلا نمیتونم بزارمش امسال پیش دبستانی، و گفتم بعد عید بره مهد کودک که بچم بزرگتر شده باشه، چون واقعا با نوزاد اصلا نمیتونم هر روز تو مدرسش باشم

حالا عذاب وجدان گرفتم شدیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دیر نشده واسه ثبت نامشبچه ی اولت چیکار کنه که بچه ی دوم اوردی گناه اون چیه

اون خودشم علاقه ای به رفتن نداره اصلا

برای همین گفتم بزرگتر بشه و این مدت باهاش صحبت کنم شاید قبول کنه که بره برای بعد عید

رسما یسال بچه رو عقب میندازی عزیزمبره ی مدت عادت میکنه و بعدم تادوماه دبگ تعطیلی هست الودگی هوا و نب ...

پسر من آخر شهریور دنیا اومده ، تازه دو تا مشاور به من کفتن از همه بچه ها کوچیکتره ی سال دیرتر بفرسش مدرسه ولی خودم هنوز تصمیم نگرفتم

بنظرم بايد مشكلش رو درمان ميكردينميشه ك هر روز همينطور باشه معمولا چند روز اول اينطوريه مگر اينكه مش ...

میدونی بچه من تازه مشاوره هاش شروع شده

و دارم مشکل رو حل میکنم

برای همین گفتم ده جلسه مشاورش تموم بشه که پذیرش بهتری داشته باشه برای رفتن به مهد یا پیش دبستانی

بفرستینش پیش دبستان تو مدرسه

وگرنه سال بعد کلی دردسر بیشتری خواهید داشت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

میدونی بچه من تازه مشاوره هاش شروع شدهو دارم مشکل رو حل میکنمبرای همین گفتم ده جلسه مشاورش تموم بشه ...

خب نظر مشاورش چيه؟

گاهي بايد توي جمع باشه تا نتيجه بگيره 

يعني بتوني بسنجي بازخورد جلسات چي ميشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره