2777
2789
عنوان

ارزومههه دست گل هدیه بگیرمممم

350 بازدید | 31 پست

شوهر خسیسم ک تک شاخه هدیه دادع 🤣🤣 خوشم میاد از تک شاخه هم ولی عاشق دست گلم🥲چند باری ب شوهرم گفتم ولی واسش معم نیس کاش یکی پیدا بشه دست گل بده بهم😆

فعلا اینو داشته باش💐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شوهرمن که تاحالا هیچ گلی نداده بهم میگه حیف نیس صدتومن بدی یه شاخه گل

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جووون😍😂❤

😁❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

واااای مرد خسیس خیلی بده

خواستگارم رو واسه همین رد کردم انقدر خسیس بود حتی یک بارم یه شاخه گل نگرفت برام

بر عکس قبلش یه خواستگار داشتم بی نظیر سبد گل می گرفت برام

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
واااای مرد خسیس خیلی بدهخواستگارم رو واسه همین رد کردم انقدر خسیس بود حتی یک بارم یه شاخه گل نگرفت ب ...

من چرا برعکسم دوست ندارم بریز و بپاش الکی دوست دارم فکر زندگی باشه

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

واقعا؟ ولی واسه یکبار خوبه

بله شاخه ای ۲۰۰ شده گل رز 

هر دست گلی تقریبا ۷ یا ۸ شاخه میخواد پر دیده شه 

با تزیین همینقدر درمیاد 

مگ گل های ارزون تر بگیره ۷۰۰ ۸۰۰ هم درمیاد 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛