2777
2789

من ١٦موعدمه ولي هرماه ٥.٦روز عقب ميندازم...مادر بزرگم پريشب خواب ديده كه مامانم بهش گفته من باردارم و يك ماهمه ديروز و پريروز هم دلدرد داشتم..پريشب بي بي چك زدم منفي بود.نميدونم ميتونه واقعي باشه يا توهمم رو بيشترميكنه فقط...ولي واسع دخترخالم خواب ديده بود گفتش بهش رفت از داد ٨هفتش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ممکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بله زن داییم هم دختر خالم خالم خوابشو دیده بود که زن داییم حاملس هم مادر زنداییم خواب دیده یه مرد نورانی گفته حاجتتو گرفتی اخه حاجتش بارداریه دخترش بوده

خودمم خواب میدیدم دختر دارم دختر شد

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

من شوهرم شبی که فرداش میخواستم خبر بارداریمو بهش بدم خواب دید خواب دید دو تا کیسه پول دارن بهش میدن تعبیرشو که فهمید گفت تعبیر فرزند پسره. تازه فکر میکرد دوقلوه. اونجا من اصلا بهش نگفته بودم باردارم. 

فرداش که گفتم گفت حدس میزدم و خواب دیده بودم.

باز یه هفته بعدش خودم خواب دیدم توی آب شناورم و یه عالم آب رو سرمه و و از بالای آب یه نوری میدیدم آب شفاف شفاف بود. صبح تعبیرشو دیدم که چند تا تعبیر داشت و یکیش هم این بود که ممکنه یه زن باردار این خواب رو دیده باشه. البته خواب دومی رو میدونستم باردارم و خواب دیدم